Banden x-trail

Maak kennis met de terreinwagens van NISSAN en ontdek foto’s, technische gegevens en video’s van onze 4x4 auto’s NISSAN PATHFINDER, X-TRAIL en NAVARA.

4x4 NISSAN: NISSAN PATHFINDER en NISSAN X-TRAIL

De NISSAN PATHFINDER, uitgerust met het 4x4 ALL-MODE-systeem, is een krachtige terreinwagen met goede prestaties. In een andere stijlklasse is er de NISSAN X-TRAIL, een model dat de prestaties van een 4x4 combineert met het comfort van een SUV. Vraag de brochure aan en lees meer over de accessoires, het verbruik etc. van de NISSAN PATHFINDER en de NISSAN X-TRAIL!

Banden x-trail

NISSAN NAVARA: de 4x4 pick-up

De NISSAN NAVARA is een 4x4 pick-up. Net als de NISSAN X-TRAIL heeft deze auto veel weg van een SUV dankzij het zeer comfortabele interieur: automatische klimaatbeheersing, handsfree-systeem, verwarmde stoelen. Deze 4x4 auto is robuust en kan hoge spullen vervoeren. Ontdek de prestaties van de NISSAN NAVARA door op internet de video’s te bekijken.

Bekijk de foto’s, video’s, accessoires en productinformatie van alle NISSAN 4x4 terreinwagens

Bekijk online de foto’s en video’s, alsmede de gedetailleerde productinformatie, accessoires, brochures, prijzen etc. van de NISSAN NAVARA, X-TRAIL en PATHFINDER.