Suv pathfinder

NISSAN biedt een reeks krachtige 4x4 auto’s die elk terrein aankunnen: NISSAN PATHFINDER, X-TRAIL en NAVARA. Ontdek de verschillende uitvoeringen - XE, SE en LE - en reserveer online een proefrit.

Suv pathfinder

De range NISSAN 4x4 modellen: NISSAN PATHFINDER en NISSAN X-TRAIL

Met zijn krachtige dieselmotor, hoge trekgewicht en sterke stalen chassis… is de NISSAN PATHFINDER een zeer goed presterende auto. De stijl van de NISSAN X-TRAIL ligt tussen een 4x4 en een SUV, en combineert de prestaties van de een met het comfort van de ander. Ontdek de verschillende uitvoeringen van deze luxueuze 4x4 modellen!

Presentatie van de NISSAN NAVARA

De NISSAN NAVARA is een 4x4 pick-up. Net als de NISSAN X-TRAIL heeft deze auto veel weg van een SUV dankzij het zeer comfortabele interieur: automatische klimaatbeheersing, handsfree-systeem, verwarmde stoelen. Deze 4x4 auto is robuust en kan hoge spullen vervoeren. Ontdek de prestaties van de NISSAN NAVARA door op internet de video’s te bekijken.


Suv pathfinder

Foto’s, productinformatie en accessoires van alle NISSAN 4x4-modellen

Bekijk online de foto’s en video’s, alsmede de gedetailleerde productinformatie, accessoires, brochures, prijzen etc. van de NISSAN NAVARA, X-TRAIL en PATHFINDER.

Meer informatie : Verbruik x-trail, 4x4 verzekering, Nissan juke