Suv pathfinder

Maak kennis met de terreinwagens van NISSAN en ontdek foto’s, technische gegevens en video’s van onze 4x4 auto’s NISSAN PATHFINDER, X-TRAIL en NAVARA.

4x4 NISSAN: NISSAN PATHFINDER en NISSAN X-TRAIL

Bekijk op NISSAN TV de video’s van de NISSAN X-TRAIL en NISSAN NAVARA! De NISSAN X-TRAIL levert dezelfde uitstekende prestaties als een 4x4 en biedt het comfort van een SUV. De NISSAN PATHFINDER is uitgerust met het 4x4 ALL-MODE-systeem en heeft een maximaal sleepvermogen van drie ton. Reserveer een proefrit en ontdek de vele voordelen van onze 4x4 auto’s!

Suv pathfinder

Presentatie van de NISSAN NAVARA

De NISSAN NAVARA is een 4x4 pick-up. Net als de NISSAN X-TRAIL heeft deze auto veel weg van een SUV dankzij het zeer comfortabele interieur: automatische klimaatbeheersing, handsfree-systeem, verwarmde stoelen. Deze 4x4 auto is robuust en kan hoge spullen vervoeren. Ontdek de prestaties van de NISSAN NAVARA door op internet de video’s te bekijken.

NISSAN terreinwagens NAVARA, PATHFINDER en X-TRAIL: foto’s, accessoires, apparatuur, video’s

Op de website kunt u de gedetailleerde productinformatie en accessoires bekijken en de foto’s en video’s bekijken van de 4x4 auto’s van uw keuze: NISSAN PATHFINDER, X-TRAIL en NAVARA.