VOLG NISSAN OP

Houd contact Help: Door het invoeren en verzenden van u e-mailadres geeft u Nissan Nederland toestemming om u via dit adres te contacteren. Door Nissan per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Nissan staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voortijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

DE NIEUWE NISSAN QASHQAI KLAAR OM DE STAD TE VERKENNEN?

Ontdek de ultieme crossover. Krachtig. Voorzien van de meest innovatieve technologie en gemaakt om u te verbluffen. Bekijk snel de nieuwe Nissan QASHQAI.

Prijs v.a.:

€ 23.750,- Help: Deze webpagina's zijn geproduceerd aan de hand van prototypes die op autosalons werden tentoongesteld. De genoemde prijzen en technische gegevens zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de definitieve homologatie.In het kader van zijn voortdurend streven naar betere producten behoudt Nissan Europe zich het recht voor om de specificaties en de voertuigen die in deze publicatie worden getoond en beschreven, te allen tijde te wijzigen. Nissan-dealers zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van dergelijke wijzigingen. Raadpleeg uw Nissan-dealer voor de meest recente informatie.De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden aan Nissan Nederland.

Deze webpagina's zijn geproduceerd aan de hand van prototypes die op autosalons werden tentoongesteld. De genoemde technische gegevens, kleuren en opties zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de definitieve homologatie. Raadpleeg uw Nissan-dealer voor de meest recente informatie. Alle rechten voorbehouden aan Nissan Nederland.