Bovenaanzicht van een auto die over een brug rijdt.

NISSAN MILD-HYBRID

Optimale efficiëntie.

Optimale efficiëntie.

Optimale efficiëntie.

Een geavanceerde en zeer efficiënte
motortechnologie waarvan u profiteert zonder uw manier van rijden aan te passen. 

Een geavanceerde en zeer efficiënte
motortechnologie waarvan u profiteert zonder uw manier van rijden aan te passen. 

Advanced engine technology that delivers high efficiency with no change to the way you drive.

Een vader zet zijn kind in de auto terwijl de moeder toekijkt.

Mild-Hybrid, voor optimale efficiëntie

Mild-Hybrid-auto’s beschikken over een benzinemotor die de wielen aandrijft en een lithium-batterij voor ondersteuning. Stop-/starttechnologie verhoogt de efficiëntie door de motor uit te schakelen als u de auto in zijn vrij laat uitrollen of als u - bij een auto met automaat - uw voet van het pedaal haalt bij snelheden lager dan 18 km/u. Hiermee wordt de uitstoot en het brandstofverbruik gereduceerd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

How does it all work?

Een benzinemotor en een elektrische batterij die de motor ondersteunt.

Opladen tijdens het rijden

De Mild-Hybrid is over het algemeen energiezuiniger dankzij het slimme regeneratiesysteem. Terwijl de auto in beweging is en afremt, wordt kinetische energie opgevangen en gebruikt om de batterij op te laden.

Gun de motor even pauze

Gun de motor even een pauze

Dankzij regeneratief remmen wordt de energie die normaal gesproken zou kunnen leiden tot slijtage van de remblokken, ingezet voor betere doeleinden. Als de auto stationair draait of in zijn vrij uitrolt, neemt de batterij de taak over om de elektrische componenten van de auto van energie te voorzien. De motor kan dan dus vaker uitschakelen en dat levert een betere brandstofefficiëntie op.

Maakt accelereren makkelijker

Maakt accelereren makkelijker

De energie die in de batterij is opgeslagen, geeft een extra boost tijdens het accelereren, waardoor uw auto sneller reageert en de motor nog minder belast wordt.

De niet zo Mild-Hybrid POWER

De niet zo Mild-Hybrid POWER

The not-so-Mild Hybrid POWER

De nieuwe Nissan QASHQAI.

Nissan QASHQAI

De beste definitie van de urban crossover.
Verkrijgbaar als Mild-Hybrid.

ONTDEK DE NISSAN QASHQAI

De voordelen van een Mild-Hybrid

De voordelen van een Mild-Hybrid

The benefits of owning a Mild hybrid

Dagelijkse routine

Geen verandering in uw alledaagse routine

Het is niet volstrekt waar dat een Mild-Hybrid de manier waarop u rijdt niet verandert. Want deze auto’s zijn responsiever, energiezuiniger en comfortabeler in stadsverkeer. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over bereik of opladen. Gewoon tanken zoals u gewend bent.

Zuinig om in te rijden

Zuinig om in te rijden

Mild-Hybrid-auto’s zijn energiezuiniger omdat ze kinetische energie - die vrijkomt tijdens het acceleren en remmen - omzetten in elektriciteit om de batterij op te laden. Daarnaast krijgt de auto een extra (elektrische) boost tijdens het accelereren en de start-/stoptechnologie schakelt de motor uit als u de auto in zijn vrij laat uitrollen of als u uw voet van het pedaal afhaalt bij een snelheid onder 18 km/u voor de automatische transmissie. Dus reken er maar op dat u bespaart aan de pomp.

Lagere uitstoot

Hoge efficiëntie, lagere uitstoot

Dankzij de ondersteuning van de batterij hoeft de motor niet zo hard te werken om moeiteloos te accelereren en een helling op te rijden. Bovendien wordt de motor uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt, en dat maakt uw ritten meer ontspannen en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot.

Bekijk al onze elektrische aandrijvingsopties

Bekijk al onze elektrische aandrijvingsopties

Discover all our electrified powertrains

Bovenaanzicht van een auto die in een pittoreske omgeving rijdt.

Al je vragen beantwoord

Al je vragen beantwoord

Al je vragen beantwoord

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).