Bovenaanzicht van een auto die over een brug rijdt.

NISSAN MILD HYBRID-AUTO’S

Optimale efficiëntie.

Optimale efficiëntie.

Optimale efficiëntie.

Een geavanceerde en zeer efficiënte
motortechnologie waarvan u profiteert zonder uw manier van rijden aan te passen. 

Een geavanceerde en zeer efficiënte
motortechnologie waarvan u profiteert zonder uw manier van rijden aan te passen. 

Advanced engine technology that delivers high efficiency with no change to the way you drive.

Een vader zet zijn kind in de auto terwijl de moeder toekijkt.

Mild Hybrid, voor optimale efficiëntie

Mild Hybrid-auto’s hebben een benzinemotor die de wielen aandrijft en een lithiumbatterij voor ondersteuning. Stop-/starttechnologie verhoogt de efficiënte door de motor uit te schakelen als u de auto in zijn vrij laat uitrollen of als u uw voet van het pedaal haalt bij snelheden lager dan 18 km/h bij een automaat. Dat verlaagt de uitstoot en de gebruikskosten.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

How does it all work?

Een benzinemotor en een elektrische batterij die de motor ondersteunt.

Opladen tijdens het rijden

De Mild Hybrid is over het algemeen energiezuiniger dankzij het slimme regeneratiesysteem. Terwijl de auto in beweging is en afremt, wordt kinetische energie opgevangen en gebruikt om de batterij op te laden.

Gun de motor even pauze

Laat de motor even met rust

Dankzij regeneratief remmen wordt de energie die normaal gesproken zou kunnen leiden tot slijtage van de remblokken, ingezet voor betere doeleinden. Als de auto stationair draait of in zijn vrij uitrolt, neemt de batterij de taak over om de elektrische componenten van de auto van energie te voorzien. De motor kan dan dus vaker uitschakelen en dat levert een betere brandstofefficiëntie op.

Maakt accelereren makkelijker

Maakt accelereren makkelijker

De energie die in de batterij is opgeslagen, geeft een extra boost tijdens het accelereren, waardoor uw auto sneller reageert en de motor nog minder belast wordt.

The not-so-Mild Hybrid POWER

The not-so-Mild Hybrid POWER

The not-so-Mild Hybrid POWER

De nieuwe Nissan QASHQAI.

Nissan QASHQAI

De beste definitie van de urban crossover.
Verkrijgbaar als Mild-Hybrid.

ONTDEK DE NISSAN QASHQAI

De voordelen van een Mild Hybrid

De voordelen van een Mild Hybrid

The benefits of owning a Mild hybrid

Dagelijkse routine

Geen verandering in uw alledaagse routine

Het is niet helemaal waar dat een Mild Hybrid de manier waarop u rijdt niet verandert. Want deze auto’s zijn responsiever, energiezuiniger en comfortabeler in stadsverkeer. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over bereik of opladen. Gewoon tanken zoals u gewend bent.

Zuinig om in te rijden

Zuinig om in te rijden

Mild Hybrid-auto’s zijn energiezuiniger omdat ze kinetische energie, wordt omgezet in elektriciteit om de batterij op te laden. U krijgt ook een extra elektrische boost bij het accelereren en de start-/stoptechnologie schakelt de motor uit als u de auto in zijn vrij laat uitrollen of als u uw voet van het pedaal afhaalt bij een snelheid onder 18 km/h voor de automatische transmissie. Dus reken er maar op dat u bespaart aan de pomp.

Lagere uitstoot

Hoge efficiënte, lagere uitstoot

Dankzij de ondersteuning van de batterij hoeft de motor niet zo hard te werken om moeiteloos te accelereren en een helling op te rijden. Bovendien wordt de motor uitgeschakeld als deze niet gebruikt wordt en dat maakt uw ritten relaxter en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot.

Bekijk al onze elektrische aandrijvingsopties

Bekijk al onze elektrische aandrijvingsopties

Discover all our electrified powertrains

Bovenaanzicht van een auto die in een pittoreske omgeving rijdt.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).
Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet u eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.
Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.