Qashqai

DE ULTIEME CROSSOVER VAN NISSAN

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG IN 5 STAPPEN

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.

DE NISSAN QASHQAI: DE CROSSOVER OPNIEUW UITGEVONDEN

MEER DAN ALLEEN EEN NIEUW DESIGN

Toen Nissan in 2006 voor het eerst de QASHQAI crossover introduceerde, brachten we een volledig nieuw type auto uit. Nu is de revolutionaire Nissan crossover terug met een nieuw design, geavanceerde technologie, ultramoderne functies om overal verbonden te blijven en een dynamische rijervaring en besturing die u de volledige controle en wegligging geven. Nissan QASHQAI – de ultieme crossover.

De ultieme nieuwe Nissan crossover is gearriveerd

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM
VERMOGEN IN KW (PK) / TPM Het door de motor gegenereerde vermogen in pk

Brandstofverbruik - gecombineerd

Brandstofverbruik - gecombineerd
Brandstofverbruik - gecombineerd Hoeveelheid brandstof die verbruikt wordt tijdens een gecombineerde cyclus

CO2-uitstoot

CO2-uitstoot
CO2-uitstoot De door de motor gegenereerde CO2-uitstoot

GEAVANCEERDE NISSAN TECHNOLOGIE

SYNCHROON – IN CONTROLE – VERBONDEN

Nissan QASHQAI Safety Shield

KLAAR VOOR DE WEG

Met behulp van camera's en sensoren biedt de Nissan QASHQAI crossover 8 verschillende veiligheidssystemen die samenwerken, zodat u zich veilig voelt en continu op de hoogte bent van alles wat zich in uw omgeving afspeelt.

Diensten, accessoires & onderdelen kunnen worden geleverd door derden buiten de controle van Nissan. Dit betekent dat ze zonder kennisgeving aan of aansprakelijkheid voor Nissan of haar vertegenwoordigers kunnen worden gewijzigd (inclusief, zonder beperking, diensten die door derden worden geannuleerd/geschorst). Bepaalde externe functies vereisen een compatibele telefoon of apparaat, die niet standaard worden meegeleverd met de Nissan. Mobiele netwerken worden geleverd door mobiele providers en zijn buiten de controle van Nissan. Mobiele netwerken zijn niet beschikbaar in alle gebieden. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor roamen en/of het gebruik van gegevens. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele vervanging van auto apparatuur of upgrades of extra kosten die vereist zijn voor een doorlopend gebruik als gevolg van wijzigingen in het aanbod van diensten.

GECONTROLEERD OP WEG

DE NIEUWE DEFINITIE VAN RIJCOMFORT

Met de ingenieuze auto Chassis Control-technologie van de Nissan QASHQAI blijft uw wegligging soepel en gemakkelijk. De naadloze samenwerking van actieve autotechnologieën geeft u het vertrouwen van meer controle en uitstekende besturing.

QASHQAI compacte crossover: Ontworpen voor rijvertrouwen

BOORDEVOL FUNCTIES

De Nissan QASHQAI zit boordevol functies die het rijden veiliger en plezieriger maken. Deze Nissan crossover voor het hele gezin heeft een uitrusting en afwerking van zeer hoge kwaliteit.

Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Ontdek met onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.