De ultieme crossover SUV

Nissan Qashqai

Vanaf € 39.040*

DESIGN

Indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de Qashqai, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan Qashqai volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere LED-verlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Qashqai.

Nissan Qashqai e-Power - Hybrid SUV

INTERIEUR & LAADRUIMTE

Ook zijn praktische kant is aantrekkelijk

U valt misschien wel voor het premium leder of voor de bestuurdersstoel en passagiersstoel met massagefunctie. De zeer grotere laadruimte met verschillende indelingsmogelijkheden zullen u zeker verrassen. Als u ontdekt hoe ruim het interieur is, dan wilt u niet meer terug.

Nissan Qashqai e-Power - Hybrid SUV - rijdend transparante motor

e-POWER

e-POWER biedt u de mogelijkheid om het plezier van elektrisch rijden te ervaren zonder op te laden

De Qashqai met e-POWER is ideaal voor ritten door de stad. Dankzij de EV-modus en e-Pedal Step-technologie kunt u genieten van een soepelere en stillere rit en nog belangrijker: meer brandstofefficiëntie.

Nissan Qashqai e-Power - Hybrid SUV - omringd door vonken

ERVAAR e-POWER

Laat de vonk overslaan

Als u voor de allereerste keer uw Nissan Qashqai e-POWER start, zult u merken dat er nieuwe gevoelens in u oplaaien. Ontdek een unieke rijervaring, aangedreven door elektriciteit, voortgedreven door benzine.

Kies uw Qashqai

MAATVOERING

Nissan Qashqai afmetingen

Een ruim interieur met een stadsvriendelijk exterieur voor makkelijk manoeuvreren, met een ruime kofferbak die makkelijk toegankelijk is.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.625 mm<br> B - Totale lengte: 4.425 mm<br> C - Totale breedte: 1.835 mm (zonder spiegels)

Nissan QASHQAI vooraanzicht schuin  Nissan

1/2 Capaciteit van bagageruimte

A – Capaciteit van bagageruimte, tot max. 504 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.447 l met neergeklapte stoelen

Nissan QASHQAI structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 870 mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1.100 mm

Nissan QASHQAI achteraanzicht schuin

RIJONDERSTEUNING

Een hightech helpende hand

Nissan Intelligent Mobility geeft extra vertrouwen en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. U zult oplettender autorijden en de auto helpt u wanneer dat nodig is. (3)

1/2 12.3” Full TFT

Met verschillende keuzemogelijkheden kunt u het 12.3" instrumentenpaneel naar uw eigen voorkeuren instellen.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybrid SUV - digitale weergave aandrijving instrumentarium

1/2 10,8" head-up display

De head-up display toont informatie zoals snelheidslimieten direct in het gezichtsveld van de bestuurder dankzij projectie van deze informatie op de voorruit. (8)

Nissan Qashqai e-POWER - Hybrid SUV - voorruit display

1/2 ProPILOT Assist met Navi-Link

Maakt het woon-werkverkeer eenvoudiger door automatisch de ingestelde afstand tot de voorligger te behouden en ervoor te zorgen dat u in het midden van de rijbaan rijdt. De nieuwe functie Navi-Link stelt de auto in staat om het wegverloop te voorspellen en de juiste snelheid in te stellen. (2)

Nissan Qashqai e-POWER - Hybrid SUV - ProPILOT Assist 2D illustratie

1/2 Assistentiesystemen & Veiligheidstechnologieën

Een volledig scala aan technologieën houdt alles om u heen in de gaten.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybrid SUV - Intelligente rijbaanassistent Simplify 3D

CONNECTIVITEIT

Verbonden met de wereld om u heen

Met connectiviteit ligt de hele wereld binnen handbereik - of binnen stembereik. Geavanceerde smartphone connectiviteit en draadloos opladen maken alles makkelijker.

1/2 - Slimme waarschuwingen

Ontvang een melding als u uw voertuig een geografische grens overgaat, een bepaalde snelheid overschrijdt en meer. (4)

Nissan Qashqai e-POWER - Hybrid SUV - smartphone vastgehouden door hand

1/2 - Draadloos opladen

Blijf verbonden en geniet van het gemak van draadloos opladen, ideaal voor compatibele smartphones. (4)

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - draadloos opladen

1/2 - Actuele kaarten & real-time verkeersinfo

De Qashqai stelt u in staat om uw route te plannen met behulp van TomTom® maps. De informatie wordt continu bijgewerkt zodat u files kunt omzeilen.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - Interieur dashboard console

ACCESSOIRES

Omarm uw persoonlijke stijl.

Voor een strakke look en meer functionaliteit. Door hun innovatieve ontwerp zijn deze lifestyle-accessoires voor uw Qashqai perfect voor het stadsleven of een gezinsuitje. (9)

1/2 - Exterieur styling "Elegance Pack"

Voor een onderscheidende look met smaakvolle chroomdetails.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - stijlvolle achterbumper

1/2 - Aanhanger Pack

Vergroot het gezinsavontuur. Neem een quad, caravan of boot mee.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - allesdrager "Easy fix"

1/2 - Protection Pack

Profiteer van extra comfort terwijl het interieur van uw Qashqai beschermd blijft.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - luxe vloermatten & dubbelzijdige kofferbakbedekking
Nissan Qashqai Limited Edition - Hybrid SUV

LIMITED EDITION

De exclusieve Nissan Qashqai Limited Edition

U bent enthousiast over modern rijden en vindt stijl en comfort minstens zo belangrijk? Daarnaast wilt u een auto die uw persoonlijkheid weerspiegelt? Kies dan voor de exclusieve Nissan Qashqai Limited Edition. Beschikbaar als Mild-Hybrid of met unieke e-POWER-technologie. Nu voor een vanafprijs van € 37.290 of netto bijtelling van € 248 per maand.*

Dankzij onze vele flexibele financieringsmogelijkheden, kunt u de Nissan Qashqai ervaren voor minder geld dan u wellicht denkt.

Onze acties voor de Nissan Qashqai

*Genoemde vanafprijs is exclusief eventuele kortingen en lopende acties.

[1] Uitgebreide stop/startfunctie tijdens het rijden is uitsluitend verkrijgbaar voor uitvoeringen met automatische transmissie

[2] Stoelen deels met leer bekleed, deels met kunststof

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën.  Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[4] De Head-Up Display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen en alleen op automatische transmissies. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

[7] Klanten hebben een Amazon/Google™-account en wifi- of 4G-verbinding nodig om deze functie te gebruiken. 

[8] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount voor NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor NissanConnect en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.

[9] Getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel en beschikbaar voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).