Verbonden met de wereld om u heen

De Nissan Qashqai is uw technologiepartner. Met behulp van uw stem of een eenvoudige druk op een knop zult u versteld staan over wat u kunt doen.

Nissan Qashqai e-POWER - Hybride SUV - Connect met telefoon, villa en vrouw

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[2] Het koppelen van een mobiele telefoon om Nissan Connect te gebruiken mag alleen gebeuren als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[3] Het gebruik van wifi in de auto wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten zijn verkrijgbaar via onze roamingpartner [Orange of lokale provider]. De algemene voorwaarden van die partner zijn van toepassing. Wifi in de auto is beschikbaar bij een abonnement (tegen betaling). Voor meer informatie neemt u contact op met uw plaatselijke Nissan-dealer.

[4] Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs)

[5] Opsporen gestolen voertuigen is beschikbaar via een extra betaald abonnement. Voor meer informatie neemt u contact op met uw plaatselijke Nissan-dealer. Zal uitsluitend verkrijgbaar zijn in het VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).