NISSAN X-TRAIL

VOOR DE AVONTUURLIJKE FAMILIE

De 5- of 7-zitter ontworpen voor al uw familie avonturen

  • Consumentenprijs

Taxatie

Gratis taxatie snel en eenvoudig in 5 stappen

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.




Nissan X-TRAIL 2017 rijdend op nat wegdek

NISSAN X-TRAIL PRESTATIES

Responsief in elk seizoen

Met een intelligente aandrijving, dynamische rijtechnologieën en intuïtieve 4x4-rijmogelijkheden is de Nissan X-TRAIL ultraresponsief en veelzijdig in alle omstandigheden.

Nissan X-TRAIL Accessoires

NISSAN GENUINE ACCESSOIRES

GLOEDNIEUW EN HELEMAAL IN UW EIGEN STIJL

Breng uw Nissan X-TRAIL 5- of 7-zitter naar een hoger niveau met accessoires die voor stijl, organisatie en bescherming zorgen.

Diensten, accessoires & onderdelen kunnen worden geleverd door derden buiten de controle van Nissan. Dit betekent dat ze zonder kennisgeving aan of aansprakelijkheid voor Nissan of haar vertegenwoordigers kunnen worden gewijzigd (inclusief, zonder beperking, diensten die door derden worden geannuleerd/geschorst). Bepaalde externe functies vereisen een compatibele telefoon of apparaat, die niet standaard worden meegeleverd met de Nissan. Mobiele netwerken worden geleverd door mobiele providers en zijn buiten de controle van Nissan. Mobiele netwerken zijn niet beschikbaar in alle gebieden. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor roamen en/of het gebruik van gegevens. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele vervanging van auto apparatuur of upgrades of extra kosten die vereist zijn voor een doorlopend gebruik als gevolg van wijzigingen in het aanbod van diensten.