Ruimte voor avonturen. Alleen of met het hele gezin

Nissan X-Trail e-POWER

Vanaf € 51.490*

DESIGN

Geen compromis tussen design en avontuur

Dankzij de strakke LED-koplampen en het imposante front valt u meteen op als u komt aanrijden. De looks van de Nissan X-Trail zijn net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

INTERIEUR & LAADCAPACITEIT

De 5- tot 7-zits SUV met ruimte voor alles en iedereen

Genoeg plaats voor maximaal zeven personen en geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. Blijf verbonden dankzij USB-aansluitingen voor- en achterin en stem de laadruimte perfect af op elk avontuur dankzij een innovatief bagageruimtesysteem met 16 verschillende configuraties.

Nissan X-TRAIL vooraanzicht stilstaand voor een huis

NIEUWE UITVOERING

Nissan X-Trail N-Trek

De Nissan X-Trail N-Trek is de nieuwste toevoeging aan ons crossover-gamma. U kunt een nieuwe, onderscheidende stijl en nog meer comfort verwachten.

Kies uw X-Trail

Nissan X-TRAIL - e-POWER - foto rijdend

e-POWER

e-POWER: een unieke hybride-ervaring. Zonder stekker

De e-POWER technologie van de Nissan X-Trail gaat verder dan een conventionele hybride. Nissan e-POWER is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten. De nieuwe X-Trail is ook verkrijgbaar als e-4ORCE AWD met nog meer vermogen, nog meer stabiliteit en controle en een maximum trekgewicht van 1.800 kg. Beide technologieën bieden een rijervaring van een elektrische auto.

De Nissan X-TRAIL op een bergweg

VRAAG UW TESTRIT AAN

Waar u ook rijdt, zoek de spanning op

Met de directe en soepele acceleratie van e-POWER en de ongeëvenaarde controle van de e-4ORCE vierwielaandrijving rijdt u altijd en overal met veel gemak. Zelfs over glibberig en ongelijkmatig terrein. Tijd om samen met uw gezin op avontuur te gaan en uw grenzen te verleggen.

AFMETINGEN

Nissan X-Trail afmetingen

Ruim genoeg vanbinnen voor tot wel 7 personen en hoog genoeg van de grond om zelfs het meest ongelijke terrein te trotseren. De Nissan X-Trail is gemaakt voor avonturen met het hele gezin.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.725 mm<br> B - Totale lengte: 4.680 mm<br> C - Totale breedte: 1.840 mm (zonder spiegels)

Nissan X-TRAIL vooraanzicht schuin

1/2 Capaciteit van bagageruimte

A - Tot max. 575 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.396 l met neergeklapte stoelen

Nissan X-TRAIL structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 942 mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1.093 mm

Nissan X-TRAIL achteraanzicht schuin

VEILIGHEID EN RIJTECHNOLOGIE

De ideale reisgenoot

Stelt u zich eens voor dat u bij elke rit een intelligente co-piloot aan uw zijde heeft. Die u op tijd waarschuwt, u helpt om te parkeren, ervoor zorgt dat u in uw rijbaan blijft en nog veel meer. Ontdek al onze Nissan-technologieën van dichterbij. (1)

1/2 Infotainment systeem

Volg de routebeschrijving op de 12.3” volledig digitale cockpit, het 12.3” NissanConnect display (2) en krijg aanwijzingen op het voorruitdisplay van 10.8” (3).

Nissan X-TRAIL HUD binnenaanzicht

1/2 ProPILOT Assist - blijf op uw rijstrook

ProPILOT Assist (4) is nu verbonden met het navigatiesysteem waardoor u uw rijstijl kunt aanpassen aan diverse scenario’s.

Nissan X-TRAIL ProPILOT

1/2 Intelligent around view monitor

Parkeer gemakkelijker met een 360 graden zicht van de ruimte rondom uw auto, split-screen close-ups van de voorzijde, achterzijde en trottoir en waarschuwingen voor bewegende objecten in de buurt (1).

Nissan X-TRAIL AVM

CONNECTIVITEIT

Naadloos verbonden met de wereld om u heen

De Nissan X-Trail heeft een nieuw, groter scherm van 12,3 inch met hoge resolutie dat u samen met de NissanConnect Services-app helpt om naar uw favoriete muziek te luisteren, apps te gebruiken, uw bestemming in te stellen en meer. (5)

1/2 Navigatie informatie

Het 12,3 inch HD-touchscreen is uw toegang tot NissanConnect: intuïtieve navigatie, verbeterde kaarten, actuele verkeersinformatie en andere functies maken het makkelijk om uw weg te vinden. (5)

Nissan X-TRAIL

1/2 Verbonden met uw Nissan

Met de Amazon Alexa Assistant-stembesturing of de app op uw smartphone kunt u verbonden blijven met uw X-Trail. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bestemming doorsturen en meer. (6) (7)

Nissan X-TRAIL

1/2 Virtuele personal assistant in de auto

Dankzij de stembediening en de ingebouwde Alexa-functie kunt u bepaalde gesproken instructies geven. Zeg gewoon “Hallo Nissan” en vraag bijvoorbeeld naar een interessante locatie en meer. (5) (6) (7) (10)

Nissan X-TRAIL

ACCESSOIRES

Omarm uw persoonlijke stijl

Alleen de originele accessoires van Nissan zijn precies op maat gemaakt om de originele onderdelen van uw Nissan X-Trail te kunnen vervangen en bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties.

1/2 Omkeerbare kofferbakbescherming

Zacht en stijlvol aan een kant, robuust en slijtagebestendig aan de andere zijde. Ideaal als u kwetsbare of juist vuile spullen wilt vervoeren.

Nissan X-TRAIL omkeerbare laadruimtebedekking

1/2 Luxe mattenset

Om uw voertuig te beschermen tegen modder en vuil en het hoogwaardiger en comfortabeler te maken.

Nissan X-TRAIL Luxe mattenset

1/2 Beschermlijst voor kofferruimte

Ontworpen om uw voertuig te beschermen tegen krassen bij het in- en uitladen.

Nissan X-TRAIL Beschermlijst voor kofferruimte

1/2 Spatborden

Bescherm uw Nissan tegen een ongewenst modderbad. Bescherm de zijkant van uw auto en maak hem waardevoller en stijlvoller.

Nissan X-TRAIL Spatborden

1/2 Vaste of verwijderbare trekhaak

Met een maximaal trekvermogen van 2000 kg, keuze uit vaste en makkelijk verwijderbare trekhaak.

Trekhaak

Unieke e-POWER aandrijflijn geeft doorslag

Nissan X-Trail is ANWB Trekauto van het Jaar 2023

Vele kanshebbers, zes finalisten, één overtuigende winnaar. De nieuwe Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE vierwielaandrijving is door ANWB KampeerKampioen uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2023. De jury spreekt vol lof over de unieke elektrische aandrijflijn, de wegligging en het comfort van de familie-SUV. "De bijzondere e-POWER aandrijftechniek is precies wat je zoekt als je moeiteloos met een caravan of trailer op stap wilt”, aldus de onafhankelijke experts. "De Nissan X-Trail doet alles met twee vingers in zijn neus.”

1/2

Nissan X-Trail Trekauto van het Jaar 2023
Dankzij onze aantrekkelijke modelacties en vele flexibele financieringsmogelijkheden, kunt u voor minder geld dan u wellicht denkt het avontuur tegemoet rijden met de nieuwe Nissan X-Trail.

Onze acties op de Nissan X-Trail