Nissan Assistance

APK & APK For Life


De APK is een wettelijke verplichting voor iedere auto in gebruik. Deze keuring is er om erop toe te zien dat alle essentiële onderdelen en functies van uw auto goed functioneren, dat de auto voldoende veilig is om mee te rijden, en dat de emissie-eisen binnen de gestelde richtlijnen blijven.

FREQUENTIE
Bezit u een Nissan voorzien van een benzinemotor, dan zal deze 4 jaar na de oorspronkelijke kentekenregistratie de eerste verplichte algemene periodieke keuring (APK) moeten ondergaan. Daarna geldt een frequentie van eens per twee jaar en vanaf de leeftijd van acht jaar is dit jaarlijks. Voor elektrische auto’s gelden dezelfde APK-termijnen als voor benzineauto’s.

Bij dieselauto's dient de eerste APK 3 jaar na de oorspronkelijke kentekenregistratie plaats te vinden en vervolgens ieder jaar.

Nissan - Onderhoud

APK

Voor Nissan-voertuigen die in onderhoud zijn bij de Nissan-dealer geldt een unieke service: APK for Life*. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK, hoe lang hij ook meegaat (op voorwaarde dat het voorgeschreven onderhoud bij een Nissan-dealer wordt uitgevoerd).
Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt, kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

Uiteraard bent u bij de Nissan-dealer verzekerd van ervaren vakmensen die uw auto door en door kennen. Daarnaast is de Nissan-dealer uiterst betaalbaar:

  • APK-keuring is gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt

U geeft om uw Nissan en wij geven om u. Wij streven ernaar dat u met een gerust hart van uw Nissan kunt genieten. Ook in het geval van verkeerd getankte brandstof, een lekke band, een ongeval of een onwaarschijnlijk geval van een defect kunt altijd rekenen op de service van Nissan Assistance. Dus wat er ook gebeurt, bel ons en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen. 24 uur per dag, 7 dagen per week… gratis!

Saillant detail: als u het periodieke onderhoud van uw Nissan laat uitvoeren bij de Nissan-dealer, dan behoudt u het recht op de gratis Nissan Assistance, zelfs na de garantieperiode.

Nissan Assistance