VANAF € 47.990*

Nissan ARIYA: 100% elektrische crossover

Ontdek de nieuwe elektrische crossover van Nissan. Met meer design, meer vermogen en meer comfort.

Netto bijtelling vanaf € 263 / mnd (o.b.v. 36,93% IB-tarief)

Nissan ARIYA vooraanzicht op een besneeuwde snelweg

EV-PRESTATIES

Een indrukwekkende, unieke rijervaring

Met e-4ORCE-technologie, unieke elektrische vierwielaandrijving, biedt de Nissan ARIYA de perfecte balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Ga van start met direct koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. Neem een afslag met nauwkeurige controle. En geniet van elke minuut terwijl u zeker bent van een soepele rit.

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

ACTIERADIUS & OPLADEN

Volle kracht vooruit

Verken zoveel u wilt. Met een bereik tot 536 km houdt niets u meer tegen. De keuze tussen twee accupakketten en tweewiel- of vierwielaandrijving geeft u het bereik dat u nodig hebt. Heeft u haast? Snel opladen biedt tot wel 300 km extra bereik in ongeveer 35 minuten. (1) (2)

RIJASSISTENTIE & VEILIGHEID

High-tech, weinig stress

Voel u veiliger. Rijassistentie-technologieën bieden u verschillende assistentieniveaus. Snelwegverkeer? Een krappe ruimte? Laat de Nissan ARIYA u een handje helpen. (3)

1/2 Nissan ARIYA ProPILOT Assist met Navi-Link

ARIYA biedt ProPILOT-technologieën, ontworpen om uw dag veiliger, eenvoudiger en comfortabeler te maken… zonder concessies op rijplezier. (4)

Nissan ARIYA ProPILOT Assist met Navi-link

1/2 Nissan ARIYA ProPILOT Park

Druk de ProPILOT-knop in en hou hem vast. Kijk nu toe hoe de Nissan ARIYA zichzelf handig in een parkeerplek manoeuvreert. (4)

Nissan ARIYA ProPILOT Park

1/2 Nissan ARIYA head-up display

Hou belangrijke informatie in uw blikveld. Bekijk de snelheid van het voertuig, navigatie en ProPILOT Assist status terwijl u uw ogen veilig op de weg kunt houden. (4)

Nissan Ariya Head-up Display

1/2 Maximale score EuroNCAP

EuroNCAP (European New Car Assessment Programme ) heeft de nieuwe Nissan ARIYA in de meest recente veiligheidstests bekroond met 5 sterren, de maximaal haalbare score die het onafhankelijke veiligheidsinstituut toebedeelt. De ARIYA heeft zijn hoge veiligheid te danken aan een doordachte voertuigconstructie en een scala aan actieve en passieve veiligheidssystemen.

Euro NCAP 5 star 2022

DESIGN

Nissan ARIYA transformatie aan de horizon

ARIYA is de sensationele belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Met een strak en tegelijk functioneel design vol geraffineerde contouren. De ranke LED-koplampen lichten ’s nachts op en zijn overdag onzichtbaar. Binnenin draagt een vlakke vloer bij aan een sfeervolle lounge-gevoel waarin iedere inzittende zich welkom zal voelen.

CONNECTIVITEIT

Blijf in contact door middel van spraak of aanraking

Communiceer op nieuwe manieren met uw Nissan ARIYA. Verbind draadloos en naadloos met uw wereld en haal het maximum uit elke rijervaring.

1/2 Geïntegreerde Alexa Auto

Met het geïntegreerde Alexa kunt u via spraak uw favoriete muziek afspelen, navigeren naar een restaurant of koffiebar en zelfs uw slimme woning bedienen. (6)

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NissanConnect Services App (5) (7)

Vind uw voertuig terug, zoek bestemmingen en meer met de Nissan ARIYA - en dit allemaal binnen handbereik.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

UITVOERINGEN

Kies de ARIYA die bij u past

Of u nu op zoek bent naar extra prestaties, praktische of avontuurwaardige functionaliteit of een extra grote actieradius; er is een ARIYA die u zal aanspreken.

1/2 ARIYA 63 kWh

Moderne technologie van de volgende generatie voor dagelijks woon-werkverkeer en gezinsuitstapjes.

Nissan ARIYA grille with illuminated badge

1/2 ARIYA 87 kWh

Een grotere actieradius, wanneer u verder wilt reizen en meer wilt ontdekken dan de stad.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Vermogen, prestaties en actieradius: wanneer u enkel genoegen neemt met het beste van alle mogelijkheden.

Nissan ARIYA center console detail

ONTDEK WELKE VERSIE HET BEST BIJ U PAST

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het best bij u past.

1/2

Configureer uw ARIYA

Configureer de Nissan ARIYA die bij u past uit een ruime keuze aan afwerkingen en carrosseriekleuren.

Nissan Ariya op witte achtergrond
Nissan Ariya business

ARIYA VOOR UW BEDRIJF

Een stralende toekomst voor uw bedrijf

Dit is precies het soort stimulans waar uw bedrijf en uw medewerkers op zitten te wachten. De ARIYA biedt de spannende prestaties, de toereikende actieradius en een hoogwaardige functionaliteit - dit alles met nul uitstoot tijdens het rijden.

Nissan Ariya accessories

ACCESSOIRES

Personaliseer de ARIYA naar uw eigen levensstijl

Haal het meeste uit het leven met uw Nissan ARIYA. Geef elke dag een speciaal tintje met deze slim ontworpen accessoires die speciaal op maat gemaakt zijn voor ARIYA. Bescherm uw ARIYA, vergroot zijn veelzijdigheid, en voeg de puntjes op de i toe om dit de perfecte match voor u te maken.

ARIYA CARE PAKKETTEN

ARIYA CARE-PAKKETTEN

Laat u ontzorgen met een van onze care-pakketten

Van voertuig- en batterijinspectie, jaarlijks onderhoud tot vervanging slijtageonderdelen: laat onze deskundige technici zich zorgdragen voor uw ARIYA. Kies voor nog meer gemoedsrust het verlengde garantiecontract dat het best past bij uw gebruik. Er is keuze uit verschillende looptijden.

ARIYA bereikbaarder dan ooit

ARIYA Engage & Engage SV

Maak kennis met de nieuwe ARIYA Engage en Engage SV! Met een netto bijtelling van € 263 zullen zakelijke rijders de ARIYA Engage weten te waarderen (op basis van een fiscale waarde van € 46.900 en 36,93% IB-tarief). Exclusief voor de particuliere koper is er de Engage SV. Deze uitvoering komt met een vanafprijs van € 44.990 in aanmerking voor de additionele SEPP-subsidie van € 2.950. De 100% elektrische cross-over van Nissan is hiermee bereikbaarder dan ooit.

1/2

ARIYA Engage SV

Veelgestelde vragen

arrow-icon

Nissan Operational Lease wordt aangeboden door Nissan Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen exclusief BTW op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar en inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, WA + cascoverzekering met een eigen risico van € 250, POI & rechtsbijstand, laadpas, vervangend vervoer na 24 uur en wegenbelasting. 

[1] Gemeten conform WLTP-testcyclus - data nog niet officieel gehomologeerd. 

[2] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO₂-uitstoot en elektriciteitsverbruik afhankelijk van het land. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de gegevens.

[3] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl

[4] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen én om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[5] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet u eerst registreren voor NissanConnect en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme huistechnologie. 

[7] Het koppelen van een mobiele telefoon om Nissan Connect te gebruiken mag alleen gebeuren als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.(tegen een toeslag).  

De genoemde cijfers hebben betrekking op de 63 kWh- en 87 kWh-batterijen. De oplaadsnelheid en oplaadduur hangen af van de oplaadcondities, inclusief het type lader en de staat van de lader, de batterijtemperatuur en de omgevingstemperatuur ter plaatse. In koude regio’s kan het gebruik van een on-board batterijverwarming nodig zijn om specifiek het snelladen te verbeteren. Genoemde snellaadtijden vergen het gebruik van een CCS 2 snellader (130 kW DC). De Nissan Ariya is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaalde snellaadsessies in korte tijd. De duur van een volgende snellaadsessie kan toenemen wanneer de temperatuur de beveiligstechnologie activteert.