Nissan Business Editions

Nissan Business Editions

Maak van onze business,
uw bedrijfssucces

Maak van onze business,
uw bedrijfssucces

Maak van onze business,
uw bedrijfssucces

ONTWORPEN OM U VERDER TE BRENGEN

Zakelijk Nissan rijden is aantrekkelijker dan ooit, zowel voor werknemers als werkgevers. De Business Editions van de Nissan Juke, Qashqai en LEAF beschikken over een representatieve uitstraling en aangename uitrusting die zorgvuldig zijn afgestemd op de wensen en behoeftes van de zakelijke rijder. Bovendien geldt er een aantrekkelijke bijtelling, welke Nissan Business Edition u ook kiest.

 

WELK MODEL KIEST U?

Prijzen vanaf € 29.840

Nissan Juke Business Edition

De Nissan Juke Business Edition ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen zorgen voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid. Ook is de standaarduitrusting zeer compleet met o.a. het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem met navigatie, Intelligent Key en Start/Stop-knop. De Nissan Juke Business Edition is leverbaar met een benzinemotor en een zeer efficiente hybride-aandrijflijn.

Ontdek meer over de Nissan JUKE Business Editions

Prijzen vanaf € 39.390

Nissan Qashqai Business Edition

Maximale stijl, optimaal comfort en exclusieve luxe: dat is de Nissan Qashqai. De perfecte auto voor zakelijk gebruik, maar ook voor gezin en hobby. De Qashqai is er als Mild-Hybrid en e-POWER, een unieke elektrische rijervaring, zonder stekker. De Nissan Qashqai Business Edition is er als Business Design, Business Premium en Business Executive. Welke wordt het?

Ontdek meer over de Nissan QASHQAI Business Editions

Prijzen vanaf € 43.900

Nissan ARIYA Engage

Maak kennis met de nieuwe Nissan ARIYA Engage! Stijlvol, modieus, van alle gemakken voorzien en 100% elektrisch.

Met een netto bijtelling van € 242 zal u als zakelijke rijder de ARIYA Engage weten te waarderen (op basis van een fiscale waarde van € 43.900 en 36,97% IB-tarief). De 100% elektrische cross-over van Nissan is hiermee bereikbaarder dan ooit.

Ontdek meer over de Nissan ARIYA Engage

ALGEMENE VOORWAARDEN

(1) ProPILOT Assist is beperkt beschikbaar en alleen beschikbaar voor auto's met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerd hulpsysteem dat ontworpen is om de bestuurder te ondersteunen, maar ProPILOT Assist kan geen botsingen voorkomen. ProPILOT Assist is bedoeld als ondersteuning, dit houdt in dat handen te allen tijden aan het stuur behoren te zijn en ogen op de weg gericht. Daarnaast is het gebruik van ProPILOT Assist toegespitst op snelwegen gescheiden met een vangrail. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te zijn, veilig te rijden en te allen tijden de controle van het voertuig over te kunnen nemen.

(2) De cijfers voor de actieradius werden verkregen aan de hand van laboratoriumtesten die voldoen aan de Europese wetgeving en zijn bedoeld om de verschillende voertuigtypes onderling te vergelijken. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in reële rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers werden bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. Beschikbaarheid van uitrusting is afhankelijk van de uitvoering; dan wel standaard leverbaar of alleen als optie (tegen meerprijs).