Defy Ordinary

Nieuwe Nissan Juke

Vanaf € 31.790*

Nissan JUKE 3/4 statisch vooraanzicht bij pakhuis

DESIGN

Opvallend en uniek design

Scherpe lijnen hebben altijd het gedurfde ontwerp van de Juke gedefinieerd, zowel binnen als buiten. Nieuw design, nieuwe kleuren en een bijgewerkt interieur brengen het Juke-ontwerp naar een hoger niveau.

Nissan JUKE interieur vooraanzicht dashboard met passagier

INTERIEUR & RUIMTE

Past zich net zo goed aan als u dat kunt

Ontdek wat deze slimme auto allemaal te bieden heeft qua ruimte. Van de kwalitatieve afwerking van het interieur tot de ruime en veelzijdige laadruimte, de Nissan Juke is ontworpen voor u en al uw ritten.

Nissan JUKE Hybrid - Urban SUV

AANDRIJVING

Ontdek de aandrijvingsopties voor de Nissan Juke

Of u nu op zoek bent naar een benzinemotor of een hybride aandrijving, alle varianten van de Nissan Juke zijn een plezier om in te rijden, responsief en bovendien zuinig in brandstofverbruik (1).

Exclusieve Juke-modellen

Kies uw Juke-uitvoering

AFMETINGEN

Nissan Juke afmetingen

Met het compacte exterieur en de indrukwekkende binnenruimte maakt de Nissan Juke op de slimst mogelijke manier gebruik van iedere millimeter.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.593 mm (met haaienvinantenne)<br> B - Totale lengte: 4.210 mm<br> C - Totale breedte: 1.800 mm (zonder spiegels)

Nissan JUKE - totale afmetingen - Urban SUV

1/2 Capaciteit van bagageruimte tot

A - 422 L<br> B - 1.305 L (met neergeklapte stoelen)

Nissan JUKE bagageruimte - Urban SUV

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte: 1.477 mm<br> B - Max. breedte: 1.249 mm

Nissan JUKE - afmetingen bagageruimte - Urban SUV

RIJONDERSTEUNING

Slimme technologieën die u een handje helpen

De geavanceerde rijhulptechnologieën van Nissan helpen u om verbonden te blijven met de wereld om u heen en bieden meer veiligheid, comfort en controle.

1/2 - ProPILOT Assist

ProPILOT Assist behoudt automatisch de ingestelde afstand tot uw voorligger en zorgt ervoor dat u in het midden van de rijbaan rijdt. (2)

Nissan Juke - in de stad - Urban SUV

1/2 - Intelligent Around View Monitor

Intelligent Around View Monitor toont - op het centrale scherm - close-ups van de voor- en achterkant van de auto, alsook de trottoirzijde om u te helpen uw auto makkelijker in en uit krappe parkeerplekken te manoeuvreren. (3)

Nissan JUKE - parkeren in de stad - Urban SUV

1/2 - Intelligent Foward Collision Warning

Intelligent Forward Collision Warning houdt de twee auto’s die voor u rijden in de gaten. Als het systeem detecteert dat een van de voorliggers plots afremt, geeft het een visuele en hoorbare waarschuwing om u duidelijk te maken dat u (ook) moet afremmen. (3)

Nissan JUKE Intelligent Foward Collision Warning - Urban SUV

CONNECTIVITEIT

Altijd verbonden met uw wereld

Met de intelligente technologie van Nissan blijft u van alles wat er in de wereld om u heen gebeurt op de hoogte. Luister naar uw favoriete muziek, gebruik uw lievelingsapps, stel uw bestemming in en meer.

1/2 - Naadloze verbondenheid

Haal het maximale uit uw rit met het grotere infotainmentscherm, navigatiesysteem, Android Auto of Apple CarPlay en meer (4)(5)(6).

Nissan Juke Hybrid Urban SUV

1/2 - NissanConnect Services-app

De NissanConnect Services-app kan u laten weten waar uw auto geparkeerd staat en meer. (7)

Nissan JUKE interieur met bestuurder die aan het bellen is
Nissan  JUKE  3/4 achteraanzicht geparkeerd met bruidspaar dat wegloopt

STEL SAMEN

Configureer uw Nissan Juke

Ontdek alle manieren waarop u uw Nissan Juke kunt personaliseren.

ACCESSOIRES

Accessoires die de show stelen

Met de Nissan Juke kunt u een persoonlijke uitstraling samenstellen die uniek is. Combineer uw zelfgekozen accessoires tot een auto die perfect aansluit op uw behoeften en bovendien visueel aantrekkelijk is. (8)

1/2 - Spiegelkap in Carbon Black

Geef uw zijspiegels een stijlvolle look met deze spiegelkappen in de kleur Carbon Black. Ze zijn speciaal ontworpen om perfect bij uw Nissan Juke te passen.

Nissan JUKE Urban SUV - spiegelkappen Carbon Black

1/2 - Dakfietsendrager (9)

Deze accessoire kunt u bevestigen op de dakrails van uw Juke om tot wel drie fietsen veilig mee te nemen (max. gewicht 20 kg, wielmaat 36 inch/91 cm).

Nissan JUKE Urban SUV - dakfietsendrager

1/2 - Kofferbakbeschermlijst

Een beschermlijst voor de kofferbak gemaakt van geborsteld aluminium. Hiermee wordt de achterbumper beschermd tegen krassen en andere beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het laden en lossen.

Nissan JUKE Urban SUV - kofferbakbeschermlijst
Dankzij onze vele flexibele financieringsmogelijkheden, kunt u de nieuwe Nissan Juke ervaren voor minder geld dan u wellicht denkt.

Onze acties op de Nissan Juke

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.

[1] Vergelijking tussen de Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT en de Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk. Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT, benzine: brandstofverbruik (l/100 km): 6,0 - 6,2. CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 140. Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk: brandstofverbruik gecombineerd (l/100 km): 5,0 – 5,2. CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 113. De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure.

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën.  Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl.

[4] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[5] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[6] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[8] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn. De beelden zijn van de Juke N-sport en N-design, inclusief originele accessoires.

[9] Een selectie accessoires van Nissan die geleverd worden door partners die door Nissan goedgekeurd zijn. Zij bieden garantie aan onder hun voorwaarden, maar minstens één jaar. Neem voor verdere details contact op met uw Nissan-dealer. Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.