DE COUPE CROSSOVER

Nissan Juke Hybrid, de ultieme hybride ervaring

Scroll to Explore

Vanaf € 29.890*

Nissan JUKE HEV rijdend in de stad

AANDRIJVING

Ontdek de aandrijflijnen van de Nissan Juke

Of u nu op zoek bent naar een benzinemotor of hybride-aandrijving, alle varianten van de Nissan Juke zijn een plezier om in te rijden; responsief, comfortabel en zuinig in brandstofverbruik. (1)

Nissan JUKE Talent en JUKE Hybrid

DESIGN

Opvallend en uniek design

Het strakke en gestroomlijnde silhouet benadrukken het aerodynamische design van de Nissan Juke. De stoere koplampen maakt het geheel nog indrukwekkender. Het karakteristieke, zwevende dak en de 19 inch lichtmetalen velgen maken deze coupé crossover uniek en zorgen ervoor dat hij overal in het oog springt. (3)

Nissan JUKE 3/4-achteraanzicht JUKE statisch met talent met achterklep geopend

AFMETINGEN & VEELZIJDIGHEID

Van alle markten thuis

Ontdek wat deze slimme auto allemaal te bieden heeft qua ruimte. Van de USB-aansluitingen voor- en achterin tot de riante en veelzijdige laadruimte. De Nissan Juke is van alle markten thuis, tijdens al uw ritten.

RIJONDERSTEUNING

Slimme technologieën die u een handje helpen

De geavanceerde rijhulptechnologieën van Nissan helpen u om verbonden te blijven met de wereld om u heen en bieden meer veiligheid, comfort en controle.

1/2 - ProPILOT Assist

ProPILOT Assist behoudt automatisch de ingestelde afstand tot uw voorligger en zorgt ervoor dat u in het midden van de rijbaan rijdt. (3)

Nissan Juke achteraanzicht rijdend op de autoweg in de stad

1/2 - Intelligent Around View Monitor

Intelligent Around View Monitor toont - op het centrale scherm - close-ups van de voor- en achterkant van de auto, alsook de trottoirzijde om u te helpen uw auto makkelijker in en uit krappe parkeerplekken te manoeuvreren. (4)

Nissan JUKE aan het parkeren in de stad

1/2 - Intelligent Foward Collision Warning

Intelligent Forward Collision Warning houdt de twee auto’s die voor u rijden in de gaten. Als het systeem detecteert dat een van de voorliggers plots afremt, geeft het een visuele en hoorbare waarschuwing om u duidelijk te maken dat u (ook) moet afremmen. (4)

Nissan JUKE Intelligent Foward Collision Warning illustratie

CONNECTIVITEIT

Altijd verbonden met uw wereld

Met de intelligente technologie van Nissan blijft u van alles wat er in de wereld om u heen gebeurt op de hoogte. Luister naar uw favoriete muziek, gebruik uw lievelingsapps, stel uw bestemming in en meer.

1/2 - Naadloos verbonden

Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ kunt u uw smartphone met uw Nissan Juke verbinden om routebeschrijvingen te zien, telefoongesprekken te voeren, naar uw muziek te luisteren en meer.

Nissan JUKE NissanConnect-scherm

1/2 - NissanConnect Services app

De NissanConnect Services app kan u laten weten waar uw auto geparkeerd staat, hoeveel kilometer u nog kunt rijden en meer. (6)

Nissan JUKE statisch 3/4-vooraanzicht met stad op de achtergrond en smartphone
Nissan JUKE kleuren en uitvoeringen - statische packshots opgesteld in een cirkel

SAMENSTELLEN

Configureer uw Nissan Juke

Ontdek alle manieren waarop u uw Nissan Juke kunt personaliseren.

Alle uitvoeringen van de Nissan Juke

Bekijk de technologieën van de Nissan Juke in detail en vind uw favoriete stoelbekleding, wielen, accessoires en meer.

Nissan JUKE 3/4 statisch packshot

Ontdek welke versie het beste bij u past

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.

Nissan JUKE: levensstijl

ACCESSOIRES

Accessoires die de show stelen

Met de Nissan Juke kunt u een persoonlijke uitstraling samenstellen die uniek is. Combineer uw zelfgekozen accessoires tot een auto die perfect aansluit op uw behoeften en bovendien visueel aantrekkelijk is. (7)

1/2 - Spiegelkap in Carbon Black

Geef uw zijspiegels een stijlvolle look met deze spiegelkappen in de kleur Carbon Black. Ze zijn speciaal ontworpen om perfect bij uw Nissan Juke te passen.

Nissan Juke mirror Cap Carbon Black

1/2 - Dakfietsendrager

Deze accessoire kunt u bevestigen op de dakrails van uw Juke om tot wel drie fietsen veilig mee te nemen (max. gewicht 20 kg, wielmaat 36 inch/91 cm).

Nissan JUKE dakfietsendrager

1/2 - Kofferbakbeschermlijst

Een beschermlijst voor de kofferbak gemaakt van geborsteld aluminium. Hiermee wordt de achterbumper beschermd tegen krassen en andere beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het laden en lossen.

Nissan JUKE verlichte beschermlijst

Nieuwste acties voor Nissan Juke

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt in een Nissan Juke het avontuur tegemoet rijden.

Nissan JUKE zijaanzicht statisch packshot

*Genoemde vanafprijs is exclusief € 1.000 klantkorting, € 1.000 voorraadkorting en € 1.000 inruilpremie bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke Hybrid uit voorraad in de periode van 01/10/2023 tot en met 31/10/2023. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

[1] Vergelijking gemaakt tussen Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT en Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk. Juke 114 pk DCT 132-141 g/km, 5,8-6,2 l/100 km gecombineerd (WLTP). Juke Hybrid 112-113 g/km, 5,0-5,2 l/100 km gecombineerd (WLTP). De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure. NEDC-gegevens zijn daarom niet beschikbaar voor dit voertuig.

[2] 19 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel verkrijgbaar, afhankelijk van de uitvoering.

[3] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt aantal modellen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[4] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing.

[5] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[6] Gratis diensten (rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering.

[7] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).