Veelgestelde Vragen

VOLGENDE

Er is meer te ontdekken over alle manieren waarop de Nissan ARIYA uw rit elektrificeert.

Nissan Ariya on white background

 De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een toeslag).

[1] De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne test- en meetgegevens. De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen onderdeel uit van de actie. De cijfers kunnen variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals optionele uitrusting, toestand van de batterij, klimaatbeheersing, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, actuele route etc. Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de calculator.

[2] De cijfers voor de actieradius werden verkregen aan de hand van laboratoriumtesten die voldoen aan de Europese wetgeving en zijn bedoeld om de verschillende voertuigtypes onderling te vergelijken. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in- reële rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers werden bepaald conform de nieuwe WLTP-testcyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Officiële homologatie van deze cijfers volgt.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheid en andere beperkingen zijn van toepassing.

[4] De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

[5] Om de NissanConnect Services te gebruiken, heeft u een NissanConnect-gebruikersaccount nodig en moet u zich registreren en inloggen op NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect-app te gebruiken, hebt u een smartphone nodig met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met dataoptie met een bestaand of afzonderlijk telefooncontract tussen u en uw mobiele serviceprovider. Alle services zijn onderhevig aan dekking van het mobiele netwerk. Het gebruik van NissanConnect-internet aan boord wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten worden verkregen via geselecteerde externe mobiele serviceproviders in overeenstemming met hun algemene voorwaarden (afhankelijk van de beschikbaarheid in uw land).

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

[7] ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden. ProPILOT is alleen verkrijgbaar voor voertuigen met automatische transmissie.

[8] Apple CarPlay® en Android Auto™ zijn gratis verkrijgbaar, afhankelijk van model en/of uitvoering. Beschikbaarheid Android Auto kan verschillen per land.

[9] Sommige delen van het leer kunnen kunstleer bevatten. De kleur Blue is alleen beschikbaar met nappaleer.