Nissan PRIMASTAR 3/4-vooraanzicht

Afgestemd op uw bedrijfsbehoeften

Nissan PRIMASTAR

SCROL OM TE VERKENNEN

Vanaf € 30.540 (excl. BTW/BPM)

AFMETINGEN

Kies wat bij u past

Passagiers of vracht? Gesloten bedrijfswagen of platform? Ontdek een reeks nieuwe Nissan Primastar-uitvoeringen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

1/2 GESLOTEN BESTELWAGEN

Op maat gemaakt, met een keuze uit twee hoogtes, twee lengtes en drie schuifdeurvarianten om precies aan uw behoeften te voldoen.

Nissan PRIMASTAR gesloten bestelwagen profielafbeelding

1/2 LAAT UW ECHTE KLEUREN ZIEN

Laat uw nieuwe Nissan Primastar opvallen met een keuze uit 6 opvallende carrosseriekleuren.

Nissan PRIMASTAR: Bestelwagen 3/4 packshots vooraanzicht BLACK MIDNIGHT - BLK
Nissan Primastar : Powertrains

AANDRIJVING

Zuinig met brandstof, royaal met vermogen

Met een vermogen van 110 tot 170 pk (1) levert de nieuwe Nissan Primastar zelfverzekerde prestaties en tegelijkertijd indrukwekkende efficiëntie en lagere emissies (1). Dankzij de geavanceerde turbocompressor met variabele geometrie.

Nissan PRIMASTAR dashboard met Talent

VEELZIJDIG EN PRAKTISCH

Geïnspireerd denken, slimmer laden

Met connectiviteitstechnologieën (2) om u in contact te houden en slimme functies om het in- en uitladen moeiteloos te laten verlopen, helpt de nieuwe Nissan Primastar u elke dag productiever te maken.

Nissan PRIMASTAR kant-en-klare uitvoeringen

UITVOERINGEN

Speciaal samengesteld voor de taak

Met een reeks kant-en-klare uitvoeringen, afgestemd op populaire beroepen, staat uw ideale collega al op u te wachten.

VEILIGHEID & TECHNOLOGIEËN

Altijd een stap voor

Boordevol technologieën die u waarschuwen, assisteren en naadloos verbinden bij elke rit. De nieuwe Nissan Primastar houdt u altijd op de hoogte.

1/2 Blind Spot Warning

Kijkt altijd over uw schouder mee om u veilig te houden bij het wisselen van rijstrook en u te waarschuwen voor voertuigen in uw dode hoek. (3)

Nissan Primastar Blind Spot Warning

1/2 Achteruitrijcamera

Maakt manoeuvreren makkelijk door u een duidelijk beeld van de achterkant te geven. (3)

Nissan Primastar: achteruitrijcamera

1/2 Navigatie en rijden

Dankzij de deur-tot-deur-navigatie van Nissan bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie met kaarten, live-updates en alternatieve routes, en kunt u nu ook uw rijgeschiedenis en analyses bekijken (3).

Nissan Primastar: navigatie

1/2 Uw kantoor op de weg

Blijf in contact en vermaak u met uw favoriete apps, muziek en toegang tot e-mails, dankzij Apple CarPlay® en Android Auto™ (5)

Nissan Primastar: NissanConnect

ACCESSOIRES

Voeg uw eigen details toe

Van kunstleren stoelhoezen en beschermende houten betimmering tot allesdragers en trekhaken, de originele accessoires van Nissan voegen nog meer bescherming en functionaliteit toe om uw leven gemakkelijker te maken. [*]

1/2 ALLESDRAGER

Om langere ladingen mee te nemen of gewoon voor meer laadcapaciteit.

Nissan Primastar allesdrager

1/2 AFNEEMBARE TREKHAAK

Profiteer van de praktische toevoeging van een trekhaak of geniet als u deze niet nodig heeft van de strakke look van uw nieuwe Nissan Primastar.

Nissan Primastar afneembare trekhaak

1/2 HOUTEN BESCHERMING

Behoud de uitstraling van uw laadruimte en bescherm deze tegen beschadiging met een houten vloer en zijpanelen.

Houten bescherming voor de Nissan Primastar

1/2 STOELHOEZEN

Spring gerust in en uit uw auto, uw stoelen zijn goed beschermd. Slijtvaste stoelhoezen beschermen uw stoelen tegen vlekken en beschadiging.

Stoelhoezen voor de Nissan Primastar

Scoor een geweldige deal

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt wegrijden in de gloednieuwe Nissan Primastar.

Nissan PRIMASTAR bestelwagen 3/4 packshots vooraanzicht GRU

NISSAN FINANCIERING

Een plan voor ieder budget

Wat uw budget ook is, Nissan Financieringshulp kan u adviseren over verschillende financieringspakketten en u helpen om de financieringsoptie te kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past.

1/2

Nissan PRIMASTAR:  Levensstijl met glimlachende bestuurder
Nissan PRIMASTAR: BEDRIJFSWAGENGAMMA

BESTELWAGENS EN BEDRIJFSWAGENS

Een bedrijfswagen van Nissan voor iedereen

Met een bestelwagen van Nissan profiteert u van flexibele laadruimtes, lage gebruikskosten, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bedrijfswagen vinden die aan uw eisen voldoet.

[1] De verbruiks- en CO2-cijfers werden verkregen aan de hand van laboratoriumtesten die voldoen aan de Europese wetgeving en zijn bedoeld om de verschillende voertuigtypes onderling te vergelijken. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in reële rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers werden bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[2] Sluit alleen een mobiele telefoon aan om NissanConnect te gebruiken als de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving. Gebruik het systeem alleen op een veilige manier. Gebruikers moeten zich bewust zijn dat handsfree technologie afleidend kan werken, wat van invloed kan zijn op de volledige controle over het voertuig. Het reactievermogen en het gebruik van de functie kan worden beïnvloed wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor een optimaal gebruik dat uw auto een goede netwerkdekking heeft.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheid en andere beperkingen zijn van toepassing.

[4] Sluit alleen een mobiele telefoon aan om NissanConnect te gebruiken als de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving. Gebruik het systeem alleen op een veilige manier. Gebruikers moeten zich bewust zijn dat handsfree technologie afleidend kan werken, wat van invloed kan zijn op de volledige controle over het voertuig. Het reactievermogen en het gebruik van de functie kan worden beïnvloed wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor een optimaal gebruik dat uw auto een goede netwerkdekking heeft.

[5] Apple CarPlay® en Android Auto™ zijn gratis verkrijgbaar, afhankelijk van model en/of uitvoering. Beschikbaarheid Android Auto kan verschillen per land.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).