DESIGN

Ruim, Ruig & Rebels

Van het kenmerkende zwevende dak tot de uitdagende LED-verlichting, de Nissan Micra combineert het praktische van een compacte (stads)auto met een gewaagd en onverschrokken design en veel aandacht voor detail.

RIJONDERSTEUNING

Expert aan boord

Met de slimme assistentiesystemen aan boord van de Nissan Micra heeft u iedere rit het gevoel dat u een ervaren co-piloot aan uw zijde heeft.

1/2 BLIND SPOT WARNING

Dit systeem biedt ondersteuning bij het wisselen van rijbaan door uw blinde hoek in de gaten te houden. Mocht daar een voertuig verstopt zitten, dan krijgt u een seintje (1).

Nissan MICRA Blind Spot Warning

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Middels vier camera's maakt de Intelligent Around View Monitor in de Nissan Micra parkeren en manoeuvreren ronduit eenvoudig. Het systeem, exclusief in de compacte klasse, geeft u een virtueel bovenaanzicht van uw auto en de directe omgeving (1).

Nissan MICRA-oranje-interieur dashboard

1/2 Rijcontrole & -stabiliteit

Technologieën die u helpen om uw auto in het juiste spoor te houden. Hoe? Door zoal ondersteuning te bieden bij accelereren, afremmen en sturen, zodat u rijdt als een ware prof (1).

Nissan Micra illustratie Hill Start Assist

CONNECTIVITEIT

Altijd op de hoogte onderweg

Entertainment, navigatie, verkeersinformatie, apps en meer, altijd aan uw vingertoppen.

1/2 7 inch multitouchscreen

Met het eenvoudig te bedienen touchscreen krijgt u toegang tot navigatie, muziek en meer.

Nissan MICRA 7 inch multitouchscreen

1/2 APPLE CARPLAY® EN ANDROID AUTO®

Apple CarPlay® en Android Auto® bieden een slimmere en veiligere manier om uw smartphone te gebruiken. (2)

Nissan MICRA NissanConnect Apple Car scherm

1/2 Door to Door Navigation app

Navigatie makkelijk gemaakt. Verstuur uw bestemming naar uw auto of navigeer naar uw favoriete bestemmingen of contacten. (3)

Nissan MICRA Apple CarPlay scherm
Nissan MICRA rijdend shot van zijaanzicht MICRA 2021 Tekna

AANDRIJVING & AFMETINGEN

Accelereer uw hartslag

Neem plaats in de ondersteunende sportstoelen, pak het D-vormige stuurwiel stevig vast en bereid u voor op een sensationele rit. Een responsieve turbocompressiemotor levert vermogen via een bliksemsnelle automatische of handgeschakelde transmissie.

Nissan MICRA pack interieur grijs N-Sport

ACCESSOIRES

Maak het verschil met stijl

Voeg nog meer luxe, functionaliteit en capaciteit toe met de originele accessoires voor de Nissan Micra.

[1] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Voor algemene voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën klikt u hier.

[2] Apple CarPlay® en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van model en/of uitvoering. Beschikbaarheid Android Auto is afhankelijk per land.

[3] De responsiviteit en het gebruik van deze functie kunnen negatief worden beïnvloed wanneer de signaalontvangst van de auto slecht is. Zorg ervoor dat uw auto een goede netwerkdekking heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde functies zijn wellicht niet beschikbaar of niet standaard inbegrepen of uitsluitend beschikbaar als optie. Beschikbare uitrusting afhankelijk van de versie, als standaard of optioneel (tegen aanvullende kosten).