Veelgestelde vragen

[1] 5 jaar/160.000 kilometer (wat als eerst bereikt wordt) fabrieksgarantie op het bedrijfswagengamma.
Onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie. Raadpleeg het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

[2] Vraag uw Nissan-dealer naar de beschikbaarheid

[3] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[4]  ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen en alleen op automatische transmissies. ProPILOT is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden. Voor meer details, raadpleeg het instructieboek.

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer. Het gebruik van het systeem dient altijd te gebeuren in lijn met de verkeersregels. Bestuurders moeten het systeem alleen gebruiken als dit veilig kan. Gebruikers van het systeem dienen zich te realiseren dat de hands-free-technologie de aandacht van het verkeer kan afleiden wat invloed kan hebben op de controle over het voertuig.

[7] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.