Nissan als lesauto of taxi

Nissan als lesauto of taxi

Omdat niet alleen de bestuurder telt

Omdat niet alleen de bestuurder telt

Omdat niet alleen de bestuurder telt

 

De modellen van Nissan zijn ontworpen en ontwikkeld met aandacht voor alle inzittenden. Niet alleen de bestuurder telt. Passagiers kunnen vertrouwen en genieten van dezelfde mate van veiligheid, efficiëntie, comfort en rijplezier. Bovendien scoort Nissan ook hoog op belangrijke zaken als verduurzaming, prijs/kwaliteit, uitgebreide financieringsmogelijkheden en een betrouwbaar en servicegericht dealernetwerk. Een Nissan is daardoor ideaal als lesauto of taxi. Voor ieder budget.

 

 

Nissan als lesauto

Rijscholen stellen hoge eisen aan een lesauto, en terecht. Tijdens het leren van autorijden wilt u liever niets aan het toeval overlaten, als instructeur en ook als leerling. Veiligheid, efficientië en kwaliteit zijn enkele doorslaggevende factoren bij de aanschaf van een lesauto en de keuze voor een specifieke rijschool. Maar ook aspecten als gebruiksgemak, zitcomfort, stuurgedrag, rijcomfort, prijs-/kwaliteitverhouding en design zijn belangrijk. Op al deze kenmerken scoren de Nissan Qashqai en Juke, die beide officieel zijn goedgekeurd om ingezet te worden als lesauto, uitstekend.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

 

Slagen voor het rijbewijs is een geweldig moment. De lesauto speelt hierin een belangrijke rol. Maar het wordt pas echt onvergetelijk wanneer Nissan deel uitmaakt van de reis.

 

Juke thumbnail

NISSAN JUKE

De compacte coupé crossover

Het lijkt alsof alle ogen in de stad op u gericht zijn als u de weg op gaat in de Nissan Juke, die u met zijn intelligente veiligheidssystemen vakkundig door iedere verkeerssituatie leidt. Zodat u altijd zelfvertrouwen uitstraalt. Deze coupé crossover is niet gemaakt om onopgemerkt voorbij te rijden.

De opvallende nieuwe Nissan QASHQAI

NISSAN QASHQAI

De ultieme crossover

In 2007 was de Nissan Qashqai de pionier in het crossover-segment en deze auto is nog steeds een favoriet met veel fans dankzij de geavanceerde technologie, de typische dynamische prestaties van een hatchback en de praktische en zeer gewilde stijl van een crossover.

Nissan als taxi

Steeds meer taxibedrijven kiezen voor Nissan. Waarom? Meer en meer stedelijke gebieden veranderen in milieuzones en zero-emissiegebieden. De 100% elektrische Nissan LEAF en ARIYA is daar een gepast antwoord op. En er is meer, zoals een aantrekkelijk lease-aanbod, lage onderhouds- en gebruikskosten, kwalitatieve afwerking, ruim interieur en een hoge restwaarde. U en uw klanten zullen dit waarderen. 

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

 

Van veilig tot comfortabel en van duurzaam tot kostenefficiënt, een Nissan als taxi gaat verder waar anderen stoppen. Ervaar onze 100% elektrische modellen voor het nieuwe (taxi)rijden.

 

De elegante Nissan LEAF op de weg

NISSAN LEAF

De elektrische gezinsauto

Verkrijgbaar met een batterij van 39 kWh of een krachtige 59 kWh batterij. De strakke aerodynamische vormen en geavanceerde technologieën geven u meer vertrouwen. Ontdek een geheel nieuwe manier van rijden.

De adembenemende Nissan ARIYA op een bergweg

NISSAN ARIYA

De elektrische crossover

De Nissan ARIYA crossover met e-4ORCE-technologie is het begin van een nieuw tijdperk van naadloze, intuïtieve en aanpasbare ervaringen, zowel in de auto als erbuiten. En dat alles verpakt in een stijlvol exterieurdesign geïnspireerd door tijdloos Japans futurisme.

 

WELKE FORMULE PAST HET BESTE BIJ U?

 

WELKE FORMULE PAST HET BESTE BIJ U?

 

WELKE FORMULE PAST HET BESTE BIJ U?

ALGEMENE VOORWAARDEN

Afbeeldingen en genoemde opties kunnen afwijken van standaarduitvoering. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.