Nissan INTERSTAR - omslag brochure

Perfect voor het grotere werk

Nissan INTERSTAR

Vanaf € 30.140 (excl. BTW/BPM)

TECHNISCHE GEGEVENS

Kies het formaat

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom kunt u bij de Nissan Interstar kiezen uit verschillende lengtes en laadvolumes. Kies de variant die perfect bij uw bedrijfsvoering past.

1/2 Bestelwagen

Voor de wielbasis kunt u kiezen uit maar liefst drie verschillende maten.

Nissan Interstar - illustratie bestelwagen en chassis

1/2 Laadvolume

Het laadvolume varieert van 8 m3 tot 17 m3. U kunt tot wel vijf europallets kwijt in de nieuwe Nissan Interstar.

Nissan Interstar - afmetingen van gesloten bestelwagen met achterwielaandrijving
Nissan INTERSTAR: interieur voorkant dashboard

VEELZIJDIG & PRAKTISCH

Een kantoor op wielen

Naast een grote en veelzijdige laadruimte biedt de nieuwe Nissan Interstar ook een ruime en praktische cabine boordevol connectiviteitsopties (2). Uw kantoor voor onderweg. Zo blijft u altijd op de hoogte van wat er speelt bij uw bedrijf, waar de weg u ook naartoe brengt.

Nissan INTERSTAR rijdend foto

MOTOREN

Uw krachtige partner

Krachtiger en zuiniger. De nieuwe Nissan Interstar is verkrijgbaar met verschillende dCi-motoren van 135 pk tot 180 pk. Wat er onderweg ook gebeurt, u kunt altijd vertrouwen op deze krachtige motoren. Alle motoren voldoen aan de meest recente emissiestandaarden (EURO6D-Full of EUROVIe). (1)

TECHNOLOGIE

Uw extra paar ogen

Onderweg of op de werkplaats, het is altijd belangrijk dat u goed zichtbaar bent en alles om u heen goed kunt zien. De nieuwe Nissan Interstar gaat een stap verder met ondersteunende functies en veiligheidstechnologieën die uw omgeving in de gaten houden, u een waarschuwing geven in geval van een potentieel gevaar en u zelfs helpen om het te vermijden. (3)

1/2 ACHTERUITRIJCAMERA EN SCHERM

Geen gokken bij het achteruitrijden, maar kijken. De achteruitrijcamera geeft een duidelijk beeld van alles wat zich achter uw auto bevindt. Het wordt heel handig weergegeven in uw achteruitkijkspiegel. (3)

Nissan Interstar - 7 inch touchscreen

1/2 DODEHOEKSPIEGEL

De breedbeeldspiegel op de zonneklep aan de passagierskant maakt uw kijkhoek aan de andere kant van het voertuig meer dan twee keer zo groot. Dat maakt achteruitrijden veiliger en dode hoeken kleiner.

Nissan Interstar - detailfoto van de dodehoekspiegel

1/2 RIJBAAN-ASSISTENT

Blijf geconcentreerd op de weg. Als er kans bestaat dat uw voertuig de rijbaan onopzettelijk verlaat, geeft dit systeem u een zichtbare en hoorbare waarschuwing. (3)

Nissan Interstar - illustratie voor rijbaan-assistent

1/2 ELEKTRONISCH STABILITEITSPROGRAMMA

Veiliger en zelfverzekerder achter het stuur. Het elektronisch stabiliteitsprogramma zorgt ervoor dat uw voertuig automatisch stabiliseert tijdens het afremmen, accelereren en het nemen van bochten.

Nissan Interstar - illustratie elektronisch stabiliteitsprogramma

ACCESSOIRES

Voeg de juiste finishing touch toe

Van kunstleren stoelhoezen, beschermende matten en spatlappen tot nuttige extra’s zoals een ladder, trekhaak of dakrek en loopbrug, de originele accessoires van Nissan maken het leven makkelijker en rijden veiliger. [*]

1/2 DAKREK (4)

Om langere ladingen mee te nemen of gewoon voor meer laadcapaciteit.

Detailfoto van dwarsgeplaatste dakdragers

1/2 AFNEEMBARE TREKHAAK

Profiteer van de praktische toevoeging van een trekhaak of geniet van de strakke look van uw nieuwe Nissan Interstar als u de trekhaak niet meer nodig heeft.

Detailfoto van multifunctioneel verbindingsstuk

1/2 Stoelhoes

Spring gerust in en uit uw auto, uw stoelen zijn goed beschermd. Slijtvaste stoelhoezen beschermen uw stoelen tegen vlekken en beschadiging.

Detailfoto van de stoelhoes

1/2 Spatlappen

Houd het exterieur van uw Nissan Interstar langer schoon dankzij spatlappen die waterspetters en modderspatten tegenhouden, op de werkplaats en op de weg.

Detailfoto van de spatlappen

NISSAN FINANCIERING

Een plan voor ieder budget

Wat uw budget ook is, Nissan Finance kan u adviseren over verschillende financieringspakketten en u helpen om de financierings- of lease-optie te kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past.

1/2

Levensstijl met glimlachende bestuurder

Onze acties op de Nissan INTERSTAR

Breng uw bedrijf verder

De nieuwe Nissan Interstar

Het gestroomlijnde design heeft een upgrade gekregen, u heeft de keuze uit 100% elektrisch of een zuinige dieselmotor en kunt bovendien kiezen uit een breed scala aan carrosserieën en aandrijfopties die bij de behoeften van uw bedrijf passen. De nieuwe Nissan Interstar slaat een geheel nieuwe weg in om uw bedrijf vooruit te helpen.

1/2

Vooraanzicht van een witte, grote bestelwagen Nissan INTERSTAR.
Bedrijfswagens Nissan PRIMASTAR, TOWNSTAR en TOWNSTAR EV

BESTELWAGENS & BEDRIJFSWAGENS

Een bestelwagen van Nissan voor iedereen

Met een bestelwagen van Nissan profiteert u van flexibele laadruimtes, lage gebruikskosten, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bestelwagen vinden die aan uw eisen voldoet.

[1] De verbruiks- en CO2-cijfers werden verkregen aan de hand van laboratoriumtesten die voldoen aan de Europese wetgeving en zijn bedoeld om de verschillende voertuigtypes onderling te vergelijken. De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en maken geen deel uit van het productaanbod. De cijfers komen mogelijk niet overeen met de resultaten in reële rijomstandigheden. Optionele uitrusting, de staat van onderhoud, de rijstijl en niet-technische factoren zoals de weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers werden bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

[2] Sluit alleen een mobiele telefoon aan om NissanConnect te gebruiken als de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving. Gebruik het systeem alleen op een veilige manier. Gebruikers moeten zich bewust zijn dat handsfree technologie afleidend kan werken, wat van invloed kan zijn op de volledige controle over het voertuig. Het reactievermogen en het gebruik van de functie kan worden beïnvloed wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor een optimaal gebruik dat uw auto een goede netwerkdekking heeft.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheid en andere beperkingen zijn van toepassing.

[4] Personenuitvoering en uitvoering met dubbele cabine zijn niet meer leverbaar.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).