LEAF

DE 100% ELEKTRISCHE GEZINSAUTO

LEAF - Pearl white

Echte mensen, echte meningen

Klik hier voor meningen van echte klanten en onafhankelijke recensies. Bekijk hoe Nissan-eigenaren hun auto beoordelen en vraag om nuttig advies.
Het thuis laden van uw Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling is gemakkelijk. Met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kW lader aan boord laadt u de 30 kWh batterij van helemaal leeg tot helemaal vol in ongeveer vijfenhalf uur. Hiermee kunt u 125-200 kilometer rijden*, meer dan genoeg voor de meeste ritten. Meer goed nieuws voor als u niet thuis bent: de laadpunten voor elektrische auto's springen tegenwoordig overal uit de grond.

*Rijbereik geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en gebruik van de airconditioning.

NISSANCONNECT EV

Met NissanConnect EV kunt u uw Nissan LEAF via uw computer of mobiele telefoon beheren. U kunt uw oplaadniveau controleren, laden in en uitschakelen, het klimaat in uw voertuig beheren en bedienen en uw verwachte rijbereik bekijken. Met NissanConnect EV kunt u uw rijgegevens analyseren, waardoor het rijden en laden eenvoudig en efficiënt worden.

U kunt de NissanConnect EV-app downloaden op iOS en Android.


Let op, lenen kost geld