LEAF

DE 100% ELEKTRISCHE GEZINSAUTO

Echte mensen, echte meningen

Klik hier voor meningen van echte klanten en onafhankelijke recensies. Bekijk hoe Nissan-eigenaren hun auto beoordelen en vraag om nuttig advies.


LEER DE NISSAN LEAF KENNEN

LAAT U RONDLEIDEN

Wilt u weten hoe het is om Nissan LEAF-eigenaar te zijn? Onze video leidt u door de basisinformatie, inclusief de manier waarop u de auto kunt laden.Het thuis laden van uw Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling is gemakkelijk. Met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kW lader aan boord laadt u de 24 kWh batterij van helemaal leeg tot helemaal vol in ongeveer vier uur. De nieuwe, krachtigere 30 kWh batterij laadt in vijfenhalf uur. Hiermee kunt u 100-160 kilometer rijden met een 24 kWh batterij en 125-200 kilometer met een 30 kWh batterij*, meer dan genoeg voor de meeste ritten. Meer goed nieuws voor als u niet thuis bent: de laadpunten voor elektrische auto's springen tegenwoordig overal uit de grond.

*Rijbereik geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en gebruik van de airconditioning.

NISSANCONNECT EV

Met NissanConnect EV kunt u uw Nissan LEAF via uw computer of mobiele telefoon beheren. U kunt uw oplaadniveau controleren, laden in en uitschakelen, het klimaat in uw voertuig beheren en bedienen en uw verwachte rijbereik bekijken. Met NissanConnect EV kunt u uw rijgegevens analyseren, waardoor het rijden en laden eenvoudig en efficiënt worden.

U kunt de NissanConnect EV-app downloaden op iOS en Android.


Let op, lenen kost geld