Leaf

DE 100% ELEKTRISCHE GEZINSAUTO

Echte mensen, echte meningen

Klik hier voor meningen van echte klanten en onafhankelijke recensies. Bekijk hoe Nissan-eigenaren hun auto beoordelen en vraag om nuttig advies.

GRATIS E-VIER PAKKET

Er is nog een goede reden om voor een 100% elektrische Nissan te kiezen. U ontvangt namelijk bij aanschaf van een elektrisch voertuig gratis het e-Vier pakket dat u vele voordelen biedt.

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG IN 5 STAPPEN

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.

EEN NIEUWE AANPAK VAN AUTORIJDEN

DE AUTO OPNIEUW UITGEVONDEN

De Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling laat zien wat er kan gebeuren als u gelooft dat alles mogelijk is. Zijn revolutionaire ontwerp en technologieën die voor groot bereik zorgen maken autorijden en -bezit een exclusieve, nieuwe ervaring. Voor iedere automobilist die gelooft dat zijn of haar keuzes echt het verschil kunnen maken.

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM
VERMOGEN IN KW (PK) / TPM Het door de motor gegenereerde vermogen in pk

Max. snelheid

Max. snelheid
Max. snelheid De maximumsnelheid van deze auto

CO2-uitstoot

CO2-uitstoot
CO2-uitstoot De door de motor gegenereerde CO2-uitstoot

LEER DE NISSAN LEAF KENNEN

LAAT U RONDLEIDEN

Wilt u weten hoe het is om Nissan LEAF-eigenaar te zijn? Onze video leidt u door de basisinformatie, inclusief de manier waarop u de auto kunt laden.

ONTDEK ALLE MANIEREN OM TE BESPAREN

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Koop een elektrische auto en zeg vaarwel tegen meer dan alleen brandstof. Olie verversen en afstellingen behoren ook tot het verleden. Dat komt doordat de Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling niet beschikt over een interne verbrandingsmotor of een normale transmissie, en zodoende minder bewegende delen heeft. Dat betekent dat u een extra voordeel krijgt: zeer weinig onderhoud. En met potentiële belastingvoordelen en subsidies blijven de besparingen zich opstapelen.

FISCALE VOORDELEN EN SUBSIDIES

Afhankelijk van uw vestigingsplaats komt u bij de Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling in aanmerking voor belastingvoordelen of andere subsidies. Bezoek voor meer informatie onze handige, interactieve Fiscale voordelen en subsidies-tool.

LADEN VIA HET STOPCONTACT

GENOEG VOOR DE DAG IN SLECHTS VIER UUR

Het thuis laden van uw Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling is gemakkelijk. Met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kW lader aan boord laadt u de 24 kWh batterij van helemaal leeg tot helemaal vol in ongeveer vier uur. De nieuwe, krachtigere 30 kWh batterij laadt in vijfenhalf uur. Hiermee kunt u 100-160 kilometer rijden met een 24 kWh batterij en 125-200 kilometer met een 30 kWh batterij*, meer dan genoeg voor de meeste ritten. Meer goed nieuws voor als u niet thuis bent: de laadpunten voor elektrische auto's springen tegenwoordig overal uit de grond.

*Rijbereik geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en gebruik van de airconditioning.

VOEL HET ELEKTRISCH VERMOGEN

FEEL ELECTRIC-APP

Wilt u zien hoe gemakkelijk de Nissan LEAF stadauto met 4% bijtelling zich aan uw leven aanpast? Feel Electric is een app die de kosten van uw huidige voertuig vergelijkt met de Nissan LEAF stadauto met 4% bijtelling. U kunt zien hoeveel u kunt besparen, hoe ver u kunt rijden en waar u elektrische laadpunten kunt vinden.  De app is gratis te downloaden, dus ga uw gang en begin aan uw elektrische avontuur.

ONTDEK EEN LEUKE NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

ELEKTRISCHE ACCELERATIE

100% koppel vanuit stilstand en naadloze acceleratie maken uw dagelijkse ritten nog leuker. En omdat de in de vloer gemonteerde accu voor een laag zwaartepunt zorgt, krijgt u de perfecte controle die elke ervaring achter het stuur nog spannender maakt. Op de snelweg, naar de supermarkt of op weg naar huis is dit de auto die uw opvattingen over rijden verandert.

Let op, lenen kost geld

PRAAT MET UW NISSAN LEAF - HIJ LUISTERT

NISSANCONNECT EV

Met het NissanConnect EV-informatiesysteem en de smartphone-app op de Acenta en de Tekna was een elektrische auto bezitten nooit zo gemakkelijk. Door verbinding te maken met uw smartphone, tablet of computer houdt de Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling u constant op de hoogte via een veelvoud aan functies, waaronder het plannen van laadmomenten of het activeren van de klimaatbeheersing, ongeacht waar u zich bevindt.

BEZOEK VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER NISSAN LEAF

MEER VRAGEN?

GETUIGENISSEN OP VIDEO

Bekijk de video’s om te zien wat eigenaren vinden van de 100% elektrische Nissan LEAF met 4% bijtelling en lees meer meningen op de vraag- en antwoordpagina.

Van het begin tot de nieuwe generatie stadsauto

Geschiedenis

De Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling is het nieuwste hoofdstuk in de geschiedenis van Nissan, die er een is van decennialang onderzoek en ontwikkeling. Het verhaal begint in de jaren 70, toen we onze eerste batterij-aangedreven auto presenteerden. Tijdens de jaren 70 en 80 bleven we stadsauto ontwikkelen en in de jaren 90 omarmden we de lithium-ion-accu, de voorganger van de derde generatie-batterijen waar de Nissan LEAF elektrische auto met 4% bijtelling nu op rijdt. Als het om stadsauto gaat, kan niemand het leiderschap en de kennis van Nissan evenaren.

Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaal zorgpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

TOT UW DIENST

De live chatservice van Nissan helpt u graag verder. Neem contact met ons op en we beantwoorden uw vragen via eMessaging.

Blijf op de hoogte

Verneem via onze online nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.