NISSAN STIMULANS VOOR BEDRIJFSVERKOPEN

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE ZAKENPARTNER?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu met een bedrijfsauto rijdt of een groter wagenpark nodig heeft, het gamma van Nissan bedrijfswagens biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.

5 jaar garantie

BEDRIJFSWAGENGAMMA

Maak kennis met Nissans uitgebreide gamma van bedrijfswagens en vind de sterspeler die aansluit op uw zakelijke behoeften, inclusief 5 jaar garantie op alle modellen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ontvang alle actualiteiten van Nissan met onze online nieuwsbrief – voor de meest recente informatie over producten en diensten en de nieuwste aantrekkelijke aanbiedingen.

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen.

*5 jaar/160.000 kilometer (wat als eerste bereikt wordt) fabrieksgarantie op het bedrijfswagengamma (met uitzondering van Nissan e-NV200: 5 jaar/100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV-systeemonderdelen, 3 jaar/100.000 kilometer op de rest van het voertuig). Onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie. Raadpleeg het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.