Hybride SUV

Nieuwe Nissan Qashqai

Vanaf € 39.040*

Nissan Qashqai e-POWER volledig vooraanzicht statisch beeld met een man die tegen de motorkap aanleunt.

DESIGN

Strakker, sportiever en gewaagder design

De nieuwe generatie van de Nissan Qashqai tilt het design van de SUV naar een hoger niveau met meer lef en meer verfijning. De vormgeving van de grille is aangepast, het interieur is verfijnd en de koplampen en achterbumper zijn opnieuw ontworpen. Onweerstaanbaar, toch?

Nissan Qashqai e-POWER rijdend op een brug - Hybride SUV

AANDRIJVING

Unieke hybride-aandrijving: e-POWER of Mild-Hybrid?

U heeft de keuze tussen twee vernieuwde hybride aandrijvingen. Ontdek de verschillen en kies de aandrijving die het beste bij u past.

Nissan Qashqai e-POWER close-up zijaanzicht met vrouw die een telefoon vasthoudt

TECHNOLOGIEËN

U staat er nooit alleen voor

De Nissan Qashqai is voorzien van ingebouwde Google-functionaliteiten (Google Assistant, Google Maps en meer op Google Play) zodat u nog meer kunt genieten van uw ritten (1). U kunt persoonlijke profielen instellen (voor maximaal zes bestuurders) om onder andere de taal, stoelen, radio en route aan te passen naar uw wensen (2)(3).

Kies uw Qashqai

AFMETINGEN

Nissan Qashqai afmetingen

Het opvallende exterieur maakt het u makkelijk om door de stad te manoeuvreren en biedt toch volop ruimte.

1/2 MATEN

A - Totale lengte: 4.425 mm<br> B - Wielbasis: 2.665 mm<br> C - Totale breedte: 1.835 mm (exclusief spiegels)<br> D - Totale hoogte: 1.625 mm

Nissan Qashqai e-POWER N-Design 3/4 vooraanzicht pack shot - Hybride SUV

1/2 CAPACITEIT VAN BAGAGERUIMTE

A - Tot max. 504 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.593 l met neergeklapte stoelen

Nissan Qashqai e-POWER bovenaanzicht illustratie toont het laadvermogen

1/2 BAGAGERUIMTE

A - Max. lengte bagageruimte met achterbank omhoog: 868-869 mm<br> B - Max. breedte: 1.100 mm

Nissan Qashqai e-POWER N-Design 3/4 achter pack shot toont bagageruimte afmetingen
Dankzij onze vele flexibele financieringsmogelijkheden, kunt u de Nissan Qashqai ervaren voor minder geld dan u wellicht denkt.

Onze acties voor de Nissan Qashqai

Bent u op zoek naar een Nissan voor uw wagenpark?

Onze fleet-experts informeren u graag over de mogelijkheden om een Nissan aan uw wagenpark toe te voegen. Ontdek alle zakelijke mogelijkheden.

1/2

Nissan Qashqai e-POWER interieur van de zijkant gezien met bestuurder

ACCESSOIRES

Geef uw auto een persoonlijk tintje

Voor een strakke look en meer functionaliteit. Door hun innovatieve design zijn de lifestyle-accessoires voor uw Nissan Qashqai perfect voor het stadsleven of een gezinsuitje (4).

1/2 SPORT PACK

Het Sport Pack combineert accessoires die uw auto beschermen tijdens dagelijks woon-werkverkeer en weekenduitstapjes en geeft uw auto tegelijkertijd een atletische, sportieve look.

Nissan Qashqai e-POWER accessoires sport pack detailfoto

1/2 EXPLORER PACK

Geef uw auto extra stijl met het nieuwe Explorer Pack en zorg voor een dynamische uitstraling.

Nissan Qashqai e-POWER accessoires explorer pack detailfoto

1/2 GERECYCLEDE MATTEN

Bescherm het interieur van uw Nissan Qashqai met perfect op maat gemaakte vloermatten, gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen van topkwaliteit.

Nissan Qashqai e-POWER accessoires gerecyclede matten detailfoto

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties. 
[1] Google, Google Play en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.

[2] Om gebruik te kunnen maken van NissanConnect Services, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services-app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services-app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.

De beschikbaarheid van services is afhankelijk van het land, model, de uitvoering en serviceperiode. Voor sommige services geldt een contributie tijdens de abonnementsperiode; zie de NissanConnect Services-app. Neem voor meer informatie naar de NissanConnect Services-app, contact op met uw Nissan-dealer.

  Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[4] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn. Een selectie accessoires van Nissan die geleverd worden door partners die door Nissan goedgekeurd zijn. Zij bieden garantie aan onder hun voorwaarden, maar minstens één jaar. Neem voor verdere details contact op met uw Nissan-dealer.
Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).