plaatshouder

NissanConnect Services App

Ontdek welke Nissan-app geschikt is voor u.

Ontdek welke Nissan-app geschikt is voor u.

Brengt u en uw Nissan dichter tot elkaar, ook al is uw auto ver weg.

Ontdek welke Nissan-app het meest geschikt is voor u.

Ontdek welke Nissan-app het meest geschikt is voor u.

Discover Which Nissan App is right for You.

NissanConnect Services

NissanConnect EV

Deur-tot-deur navigatie

Nissan-modellen gezien vanaf de voorkant

Welke Nissan-app past het beste bij uw Nissan?

COMPATIBILITEIT CONTROLEREN

Ontdek onze apps en hun functies in detail.

Ontdek onze apps en hun functies in detail.

Discover our apps and their features in greater detail.

NissanConnect Services-app

 

De NissanConnect Services-app geeft uw band met uw auto een geheel nieuwe dimensie: nu bent u via uw smartphone altijd verbonden met uw auto en heeft u alles onder controle.

AFSTANDSBEDIENING

U kunt veel functies van uw Nissan op afstand bedienen voordat u in de auto stapt of nadat u uitgestapt bent.

BATTERIJBEHEER

Als u een elektrische auto heeft, blijft u altijd op de hoogte van de status van uw batterij en kunt u zelfs op afstand opladen met uw telefoon.

SLIMME MELDINGEN

U kunt naar wens meldingen instellen over rijsnelheid en rijgebied, die direct naar uw telefoon worden verzonden.

VOERTUIGSTATUS

U bent altijd op de hoogte hoe uw auto ervoor staat dankzij evaluaties en meldingen over storingen.NissanConnect EV-app

 

U kunt unieke functies voor elektrische auto’s via uw smartphone bedienen, zoals het opladen van de batterij of het instellen van de klimaatbeheersing, terwijl u onderweg bent of als u nog thuis bent.

BATTERIJBEHEER

De app houdt voortdurend het batterijniveau van uw elektrische auto in de gaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische auto altijd klaar is voor vertrek of even snel checken of u nog genoeg elektriciteit heeft voor een onverwachte rit.

OPLADEN OP AFSTAND

U kunt uw elektrische auto opladen via de app wanneer het u het beste uitkomt, zelfs ruim voordat u aan uw reis begint.

KLIMAATBEHEERSING

U kunt het comfort in uw auto aanpassen vanuit het comfort van uw huis of kantoor. U kunt uw auto vooraf opwarmen of afkoelen, zoals u het wilt, wanneer u maar wilt.

BEREIKBEHEER

U weet altijd hoe ver u kunt rijden dankzij gegevens over het rijbereik die rechtstreeks naar uw smartphone verzonden worden.Deur-tot-deur navigatie-app

 

Stel uw bestemming in op uw smartphone en verstuur deze naar het navigatiesysteem van uw auto. Als u op uw bestemming aankomt, helpt de navigatiefunctie u verder om de laatste meters naar het adres nog te voet af te leggen.

ACTUELE VERKEERSINFORMATIE

Deze dienst wordt u aangeboden door TomTom. U kunt voortdurend de verkeerssituatie op uw route in de gaten houden en het systeem helpt u om files en traag rijdend verkeer als gevolg van een ongeluk te vermijden, zodat u sneller op uw bestemming aankomt.

VAN DEUR TOT DEUR

Ook nadat u de auto geparkeerd en afgesloten heeft, blijft de app u helpen door de weg die u nog moet wandelen voor u uit te stippelen.

SNEL ZOEKEN NAAR BESTEMMING

Al meteen nadat u de eerste letter van uw bestemming of de naam in het zoekvenster invoert, krijgt u automatisch suggesties voor locaties of bezienswaardigheden.

GOOGLE STREET VIEW

Google Maps diensten zijn nu verkrijgbaar met de nieuwste versie van de app, zodat u gemakkelijk kaarten op satelliet- en straatniveau kunt bekijken.Antwoorden op al uw vragen

Antwoorden op al uw vragen

All your questions answered

WELKE AUTO’S ZIJN UITGERUST MET NISSANCONNECT SERVICES?

WAT IS DE MINIMAAL VEREISTE SOFTWAREVERSIE VOOR ANDROID- OF APPLE-TELEFOONS ZODAT DE APP GOED WERKT?

HOE WORDEN MIJN PERSOONSGEGEVENS VEILIG BEWAARD EN VOOR HOE LANG WORDEN ZE BEWAARD?

Een nieuwe dimensie van rijgenot

Een nieuwe dimensie van rijgenot

Taking your experience further

Ontdek onze schermen in de auto

 

Lees meer over de auto’s van Nissan met connectiviteitsfuncties en ontdek welke combinatie van auto en app het beste aan uw wensen voldoet.

Ontdek onze schermen in de auto

Ontdek onze auto’s met connectiviteit

 

Lees meer over de auto’s van Nissan met connectiviteitsfuncties en ontdek welke combinatie van auto en app het beste aan uw wensen voldoet.

Ontdek ons gamma

Standaardfuncties zijn gratis beschikbaar voor een periode van 7 jaar, vanaf de ingangsdatum van de garantie van uw voertuig.

De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie van een mobiele provider. Download de gratis NissanConnect Services app en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Koppel uw smartphone met uw voertuig, uitgerust met NissanConnect Services, door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. Het gebruik van wifi in de auto wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten zijn verkrijgbaar via onze roamingpartner [Orange of lokale provider]. De algemene voorwaarden van die partner zijn van toepassing. Wifi in de auto zal vanaf begin 2020 verkrijgbaar zijn met een abonnement (tegen betaling). Neem contact op met uw plaatselijke Nissan-dealer voor meer informatie