Beste klant,

We willen u graag laten weten dat de NissanConnect EV-app momenteel aan uw voertuig is gekoppeld, wordt uitgeschakeld ter voorbereiding op de zonsondergang van de 2G-technologie. Dit heeft gevolgen voor de Nissan LEAF geproduceerd tot 2016 en de e-NV200 geproduceerd tot 2018.

De stopzetting van de NissanConnect EV-app houdt verband met de beslissing van de mobiele netwerkoperatoren die gevolgen heeft voor alle autofabrikanten die dezelfde 2G-technologie gebruiken.


Als gevolg hiervan kunt u vanaf 1 april 2024 uw NissanConnect-diensten niet meer op afstand gebruiken via de NissanConnect EV-app.
We zullen ervan overtuigd zijn dat de belangrijkste functies zoals Climate Control Timer en Oplaadtimer rechtstreeks toegankelijk zijn via het navigatiesysteem van uw auto. Bekijk de video's via de link van uw Nissan Driver's Guide, Owner Manual voor meer informatie over het gebruik van deze functies aan boord.


U kunt rekenen op de duurzame inzet en investeringen van Nissan in meer krachtige technologieën en platforms voor toekomstige producten.


Bedankt dat u Nissan-eigenaar bent en voor uw steun


Hartelijke groeten,

Nissan