Services

NISSAN SUV'S & CROSSOVERS

ONTDEK DE SUV'S EN CROSSOVERS VAN NISSAN

De Nissan SUV's en crossovers zijn voorzien van moderne en innovatieve technologie. Gemaakt voor uw rijplezier en veiligheid.

Juke thumbnail

Nissan Juke

HYBRID

De compacte crossover coupé

Het lijkt alsof alle ogen in de stad op u gericht zijn als u de weg op gaat in de Nissan Juke, die u met zijn intelligente veiligheidssystemen vakkundig door iedere verkeerssituatie leidt, zodat u altijd zelfvertrouwen uitstraalt. Deze coupé crossover is niet gemaakt om onopgemerkt voorbij te rijden.

De opvallende nieuwe Nissan QASHQAI

Nissan Qashqai

MILD HYBRID & e-POWER

De ultieme urban crossover

Als pionier in het crossoversegment kent de Qashqai vandaag de dag nog steeds een grote schare fans dankzij de geavanceerde technologie in combinatie met de dynamische prestaties van een hatchback en de praktische en gewilde stijl van een SUV.

De adembenemende Nissan ARIYA op een bergweg

Nissan ARIYA

100% ELEKTRISCH

De elektrische crossover

De ARIYA - met e-4ORCE-technologie - is het begin van een nieuw tijdperk van een naadloze, intuïtieve rijervaring, zowel in de auto als erbuiten. En dat alles verpakt in een stijlvol exterieurdesign geïnspireerd door tijdloos Japans futurisme.

De opvallende nieuwe Nissan QASHQAI

Nissan X-Trail

e-POWER

De geëlektrificeerde familie-SUV

Stoer en stijlvol tegelijk, en met genoeg plaats voor maximaal zeven personen geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. Combineer dit met de efficiënte kracht van Nissan e-POWER, en je krijgt een familie-SUV die klaar is om samen de grootste avonturen te beleven.