NISSAN FLEET

Gewoon goed geregeld

Nissan Zakelijk Leasen

ZAKELIJK LEASEN

Nissan biedt een lease optie voor elke behoefte. Van eenmanszaken tot grote wagenparken, er is altijd een lease mogelijkheid die bij u past.

Nissan Business Editions

BUSINESS EDITIONS

Ontdek de Nissan Business Editions. Modellen die speciaal zijn toegespitst en uitgerust om het de zakelijke rijder zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken.

Nissan Business Editions

ARIYA VOOR UW WAGENPARK

De volledig elektrische Nissan ARIYA is de perfecte auto voor de zakelijke rijder. Ontdek alle overheidssubsidies die van toepassing zijn op de Nissan ARIYA.

Nissan zakelijk

Duurzaam wagenpark

Verduurzaam uw wagenpark met Nissan. Van hybride en volledig elektrische personenauto’s en
bedrijfswagens tot complete laadoplossingen. Met Nissan is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Nissan lesauto of taxi

Lesauto & taxi

De Nissan modellen voldoen aan uw verwachtingen als lesauto of taxi. Door de veiligheid, milieuvriendelijk en het comfort, kunt u optimaal genieten van uw Nissan.

Bedrijfswagens op maat

Bedrijfswagens op maat

De Nissan Bedrijfswagens kunnen aangepast worden aan uw (bedrijfs)behoeften en persoonlijke wensen. U vraagt, wij draaien. Met passie voor vakmanschap en professionele kwaliteit.

Nissan garantie en verzekeringen

Garantie & Verzekeringen

We houden van de auto's die we maken. Onze Nissan garantie en verzekering geven u de mogelijkheid om maximaal van uw Nissan te genieten. Zonder zorgen.

Nissan logo

Elektrisch rijden

De overstap naar elektrisch rijden hoeft echt geen grote stap te zijn. Met een brede range aan geëlektrificeerde en 100% elektrische modellen, is er altijd een Nissan die perfect bij u past.