DE TOEKOMST VAN NISSAN INNOVATIE

Ontdek de innovatieve wereld van Nissan. Het draait bij ons niet alleen om zinderende auto's, maar ook om het UEFA-voetbal, de Playstation-competities en de verhalen die achter de technologie schuilen: lees verder en ontdek hoe Nissan uw leven kan verrijken.

Nissan Europa lanceert nieuwe Nissan Futures Event

Nissan is aanwezig bij een nieuw en spannend evenement, het Nissan Futures Event! Het evenement vindt plaats op 2 oktober in Oslo bij DogA - het Noorse centrum voor design en architectuur. Nissan presenteert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit én de visie van het merk op de manier waarop auto's geïntegreerd kunnen worden in de maatschappij, zodat het een betere plek wordt om te leven.

EEN GEDURFDE RIT DOOR HET LEVEN

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Als bestuurders, hun auto's en de gemeenschappen op elkaar zijn afgestemd dan maakt dat onze wereld een betere plek. Ontdek rijden dat slimmer, veiliger, gemakkelijker en uiterst spannend is.

ALTIJD SHOWTIME

EVENEMENTEN

Tijdens internationale autobeurzen onthult Nissan haar nieuwste modellen en zinderende conceptauto's, zoals de Nissan SWAY en de LANNIA. Lees verder voor het laatste beursnieuws vanuit de hele wereld.

DE ULTIEME TEST

PRESTATIES

We gaan niet alleen voor de adrenaline naar het circuit. Het circuit is de ultieme testomgeving voor de innovaties in uw Nissan; onze op motorsport geïnspireerde Nismo-modellen zijn hier ontstaan.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST

GEÏNSPIREERD DOOR EEN VISIE OVER EEN VEILIGERE, DUURZAMERE EN SPANNENDE MOBILITEIT

NISSAN CONCEPT CARS

NISSAN & UEFA CHAMPIONS LEAGUE

SAMENWERKING

Als trotse partner van de UEFA Champions League en andere evenementen delen we hier alle boeiende informatie, inclusief video's, prijsvragen en meer.

LEES DE WARE VERHALEN

REEVOO

Niemand begrijpt het leven als echte Nissan-bestuurder beter dan onze klanten zelf. Daarom laten we hen aan het woord. Beoordelingen, mogelijk gemaakt door REEVOO, zijn de beste manier om achter de waarheid te komen.