Verbonden met de wereld om u heen

Als u kunt doen wat u wilt — wanneer u wilt — dan brengt elke ervaring u verder.

Het voelt goed als uw auto luistert. Dankzij intelligente persoonlijke assistentie technologie

NISSAN STEMBEDIENING

Nissan ARIYA met sprekende persoon ter illustratie van “Hey Nissan” stembediening

NISSAN VIRTUELE PERSOONLIJKE ASSISTANT

Uw Nissan ARIYA begrijpt opdrachten in natuurlijke taal voor diensten die u nodig heeft.

Alexa Built-In

Praat tegen ARIYA om uw huis te bedienen vanuit de auto met behulp van Alexa Built-In.

Nissan ARIYA dashboardscherm toont Amazon Alexa ingebouwde stemherkenning

Elke ARIYA is de nieuwste ARIYA

Met firmware over-the-air updates wordt uw voertuigsoftware naar de laatste versie bijgewerkt. Dus de Nissan ARIYA die u nu koopt is morgen actueel.

Pas uw dashboard aan uw voorkeuren aan. Houd de controle over uw reizen. Bedien uw crossover van afstand.

ESSENTIËLE KENNIS

Nissan ARIYA touchscreen geïntegreerde display interface

Geïntegreerde display interface

Deel belangrijke informatie tussen twee 12.3” schermen - het infotainment screen en de digitale combimeter.

Nissan ARIYA touchscreen toont intelligente routeplanner

Slimme routeplanner

Stel de beste route in en bekijk de locaties voor oplaadstations langs de route. [1]

NissanConnect Services app

Maak kennis met uw nieuwe reisgenoot. Gebruik de app om vanaf een afstand de deuren te vergrendelen/ontgrendelen en laden te starten. [2]

Nissan ARIYA smartphone toont NissanConnect Services-app

Ontdek verschillende manieren om te verbinden

BLIJF GESYNCHRONISEERD

Veelgestelde vragen

WELKE TECHNOLOGIE- EN CONNECTIVITEITSKENMERKEN BIEDT DE NISSAN ARIYA?

De Nissan ARIYA zit vol met technologie. Voor een volledig digitaal dashboard met dubbele 12.3" displays (geïntegreerde display interface) tot draadloos opladen en PropPILOT Park, bent u bij de ARIYA aan het juiste adres.

"De Nissan ARIYA biedt een scala aan connected car on-board en off-board kenmerken. 

 De connected car on-board kenmerken bevatten: 

 - Een digitaal dashboard met dubbele 12.3” schermen (geïntegreerde display interface) die ingesteld kan worden om alles te monitoren, van belangrijke voertuiginformatie tot rijassistentiekenmerken. 

 - Virtuele persoonlijke assistent, inclusief stembediening en Alexa ingebouwd. U kunt uw muziek playlist aanmaken of de stembediening van Nissan vragen om dingen als de temperatuur binnenin de auto aan te passen. 

 - Intelligent Routeplanner laat u een optimale routegids instellen gebaseerd op realtime informatie.

 De connected car off-board kenmerken bevatten:

 - NissanConnect Service app biedt u de mogelijkheid om uw planning en klimaatbeheersing op afstand in te stellen. U kunt de deuren ook op afstand vergrendelen/ontgrendelen.

 - U kunt de status van uw auto ook controleren (bijv. laadstatus) vanaf uw telefoon.

 Met Alexa ingebouwd kunt u vanaf ARIYA ook verbinding maken met uw smart home.

 De Nissan ARIYA biedt bovendien technologieën om met taken als fileparkeren te helpen. Druk op de ProPILOT Park knop en ARIYA doet de rest. [2] [5] [6] [7]"

ZIJN APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO BESCHIKBAAR IN DE NISSAN ARIYA?

Ja, Apple CarPlay en Android Auto zijn beschikbaar.[3] 

Ja. Apple Car Play en Android Auto zijn beschikbaar. Hiernaast biedt de Nissan ARIYA ook draadloze Apple CarPlay, wat betekent dat u uw telefoon niet hoeft aan te sluiten om te synchroniseren.

WAT IS DE MAAT VAN HET SCHERM IN DE ARIYA?

De Nissan ARIYA heeft dubbele 12.3" schermen.

De Nissan ARIYA heeft dubbele 12.3” digitale schermen (geïntegreerde display interface) voor alle informatie- en entertainmentbehoeften.

VOLGENDE
Verken de virtuele auto
Next photo
Nissan

"[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl

[2] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet u eerst registreren voor NissanConnect en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. 

[3] Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).  

[4] Het koppelen van een mobiele telefoon om Nissan Connect te gebruiken mag alleen gebeuren als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[5] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl 

[6] De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies. 

[7] ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen én om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie."