Verbonden met de wereld om u heen

Communiceer tussen uw auto en uw apparaten thuis. Dankzij de virtuele persoonlijke assistent.

PERSOONLIJKE ASSISTENTIE IN DE AUTO.

Nissan ARIYA met sprekende persoon ter illustratie van “Hey Nissan” stembediening

NISSAN STEMBEDIENING

Zeg “Hallo Nissan, schakel de airco in” of “Hallo Nissan, lees mijn laatste sms’je voor” en meer. Uw Nissan ARIYA begrijpt bepaalde gesproken instructies in een natuurlijk taalgebruik voor een meer intuïtieve manier om alles onder controle te houden.

Nissan ARIYA dashboardscherm toont Amazon Alexa ingebouwde stemherkenning

Geïntegreerde Alexa Auto

Praat tegen de Nissan ARIYA om bijvoorbeeld uw woning te bedienen vanuit de auto met behulp van de geïntegreerde Alexa-functionaliteit. [8]

Elke ARIYA is de nieuwste ARIYA

Met over-the-air firmware-updates wordt de voertuigsoftware van uw ARIYA naar de laatste versie bijgewerkt. Kortom, de Nissan ARIYA die u nu koopt is altijd actueel.

Pas het dashboard op uw voorkeuren aan. Maak de ARIYA geheel uw eigen.

INFO OP MAAT

Nissan ARIYA touchscreen geïntegreerde display interface

Geïntegreerde display interface

Deel belangrijke informatie tussen twee 12.3” schermen - het infotainmentscherm en de digitale combimeter.

Nissan ARIYA smartphone toont NissanConnect Services-app

NissanConnect Services app

Maak kennis met uw nieuwe reisgenoot. Gebruik de app om uw auto op afstand te bedienen, met functies als portieren vergrendelen/ontgrendelen en klimaatbeheersing op afstand. [3]

Ontdek verschillende manieren om te verbinden

BLIJF GESYNCHRONISEERD

Veelgestelde vragen

WELKE TECHNOLOGIE- EN CONNECTIVITEITSKENMERKEN BIEDT DE NISSAN ARIYA?

ZIJN APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO BESCHIKBAAR IN DE NISSAN ARIYA?

WAT IS DE MAAT VAN HET SCHERM IN DE ARIYA?

VOLGENDE
Verken de virtuele auto
Next photo
Nissan

[1] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie. Niet beschikbaar voor ieder land.

[2] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[3] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet u eerst registreren voor NissanConnect en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.  

[4] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[5] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft. 

[6] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[7] Ontworpen volgens de Qi-oplaadstandaard en geoptimaliseerd voor Qi-gecertificeerde apparatuur

[8] De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

[9] ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.