Rijbereik en opladen: de mogelijkheden zijn talrijk

Door voortdurende innovatie daagt Nissan ARIYA de gevestigde orde uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele nieuwe manier van rijden.

Iets adembenemends bouwen

BATTERIJEN EN AANDRIJVINGEN

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

Start met de perfecte pasvorm

Met een assortiment gebaseerd op verschillende combinaties van batterij, motor en aandrijving is er een Nissan ARIYA voor elke bestuurder. Ontdek welke versie het best bij je past.

ARIYA 63 kWh:

De eerste keuze voor woon-werkverkeer van mensen die graag in het weekend op avontuur uit gaan met het gezin, en minder behoefte hebben aan regelmatige lange reizen. Coupe-Crossover stijl met voorwielaandrijving 160 kW/218 pk en 300 Nm koppel, 160 km/u topsnelheid en een bereik van 360* km. [1] [2]

ARIYA 87 kWh:

Maximaliseert rijbereik om te voldoen aan de behoeften van mensen die langere afstanden rijden met bereik dat vergelijkbaar is met een benzineauto. Voorwielaandrijving 178 kW/242 pk en 300 Nm koppel levert dezelfde prestaties als ARIYA 63 kWh met rijbereik verhoogd tot wel 500 km*. [1] [2]

ARIYA e-4ORCE 87 kWh:

Het beste van twee werelden: het langere bereik gecombineerd met alle praktische voordelen van e-4ORCE technologie voor een nieuwe vorm van een premium rijervaring. 225 kW/306 pk met 600 Nm koppel, 200 km/u topsnelheid en tot 460 km* rijbereik.[1] [2]

ARIYA e-4ORCE 87 kWh PERFORMANCE:

"De radicale blikvanger met de beste combinatie van prestaties, bereik en technologie, met vierwielaandrijving en twee motoren. 

 Een giga 290 kW/394 pk bij een 0-100 kpu in 5,1 s en tot wel 400 km* rijbereik. [1] [2]"

Houd de energie vast en maak uw hoge verwachtingen waar. Verken tot wel 500 km bij een keer opladen.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Nissan ARIYA smartphone toont oplaadinformatie

Slim opladen

Plan thuis opladen vanaf uw smartphone en kies tijden waarop de elektriciteitskosten lager zijn.

THUIS OPLADEN (TYPE 2)

De eenvoudigste manier om thuis op te laden is door het type 2 kabel te gebruiken dat is meegeleverd bij een AC-oplader die u professioneel kunt laten installeren.

Nissan ARIYA thuis opladen type 2

Elke Nissan ARIYA biedt voordelen — nul uitstoot is slechts het begin.

VOORDELEN VAN EV

Nissan ARIYA thuis opladen in carport

Lagere onderhoudskosten

Omdat een EV minder bewegende delen heeft dan een conventionele auto, is het regelmatig vervangen van dure onderdelen van de baan.

Extra besparing

Uw stad of provincie biedt mogelijk andere voordelen en stimulansen voor EV-eigenaren – van belastingvoordelen tot vrijstelling van congestieheffing.

Veelgestelde vragen

WAT IS HET BEREIK VAN DE NISSAN ARIYA?

Nissan ARIYA heeft een rijbereik van 500 km afhankelijk van de versie.

Nissan ARIYA levert een WLTP gecombineerd rijbereik tot 360 km (voor de ARIYA 63 kWh versie) en tot 500 km (voor de ARIYA 87 kWh versie).

IS HET OPLADEN VAN EEN NISSAN ARIYA GOEDKOPER DAN BRANDSTOF?

Uw Nissan ARIYA thuis volledig opladen, kost slechts een paar eurocent per kilometer - afhankelijk van het geldende energietarief. En als u profiteert van een lager nachttarief, dan is het nog goedkoper. Vergelijk dat met de kosten van een volle tank benzine of diesel en wat u bespaart, wordt direct duidelijk.

VOLGENDE
Rijassistentie & veiligheid verkennen
Next photo
Nissan

"[1] WLTP cyclus wacht op officiële homologatie in 2021

[2]Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een toeslag).  "