100% elektrische crossover

Nissan ARIYA

Vanaf € 44.990*

Netto bijtelling vanaf € 222 / mnd </br> (o.b.v. 36,97% IB-tarief)

DESIGN

Transformatie aan de horizon

ARIYA is de sensationele belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Met een strak en tegelijk functioneel design vol geraffineerde contouren. De ranke LED-koplampen lichten ’s nachts op en zijn overdag onzichtbaar. Binnenin draagt een vlakke vloer bij aan een sfeervolle lounge-gevoel waarin iedere inzittende zich welkom zal voelen.

Nissan ARIYA vooraanzicht op een besneeuwde snelweg

EV-PRESTATIES

Een indrukwekkende, unieke rijervaring

Met e-4ORCE-technologie, onze unieke elektrische vierwielaandrijving, biedt de Nissan ARIYA de perfecte balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle onder alle omstandigheden. Ga van start met direct koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. Neem een afslag met nauwkeurige controle. En geniet van elke minuut terwijl u zeker bent van een soepele rit.

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Volle kracht vooruit

Verken zoveel u wilt. Met een bereik tot 536 km houdt niets u meer tegen. De keuze tussen twee accupakketten en tweewiel- of vierwielaandrijving geeft u het bereik dat u nodig hebt. Heeft u haast? Snel opladen biedt tot wel 300 km extra bereik in ongeveer 35 minuten. (1) (2)

ARIYA-calculator

Elektrische auto’s lijken wellicht wat ingewikkeld. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij helpen om beter inzicht te krijgen in het bereik, opladen en de kosten, en te begrijpen hoe elektrisch rijden binnen uw levensstijl past.

  • RIJBEREIK
  • Brandstofbesparingscalculator
Hoe ver kunt u rijden?
Nissan ARIYA
624 Km
Geschat bereik na één volledige laadbeurt onder deze omstandigheden
707 Km
Actieradiusgegevens zijn verkregen uit laboratoriumtests conform EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Cijfers worden getoond voor vergelijkingsdoeleinden; vergelijk de cijfers alleen met voertuigen die volgens dezelfde technische procedures getest zijn. Het weergegeven elektrische bereik is het resultaat van de nieuwe WLTP-testprocedure. Cijfers verkregen nadat de batterij volledig was opgeladen. Rijresultaten kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van factoren zoals het laadniveau van de batterij bij het starten, accessoires die na de registratie zijn geïnstalleerd, weersomstandigheden, rijstijl en belasting van het voertuig.
Lading voertuig
Gemiddelde snelheid
De rijmodus voor 30 km/uur of “Stad” is ingesteld op het typische rijgedrag in een grote stad, met een gemiddelde snelheid tot 30 km/uur en vaak stoppen of stilstaan.
ECO Modus
Buitentemperatuur
20 °C
Klimaatbeheersing

Omstandigheden zoals snelheid, rijgewoonten, het gewicht van de auto, het gebruik van verwarming of airconditioning en de topografie van de locatie waar u rijdt, hebben rechtstreeks invloed op het bereik van de auto.

Hoeveel bedraagt uw potentiële besparing op brandstofkosten?
Nissan ARIYA
€2.196
Jaarlijkse besparing
€183
Maandelijkse besparing
€0,18
Wekelijkse besparing Km
Jaarkilometrage
12000.0 Km

Geselecteerde Nissan ARIYA

€204
Jaarlijkse kosten

EV-kosten berekenen

Elektriciteitskosten
€0.29 /kWh
Energieverbruik
17.1 kWh/100 km

Benzine- of dieselmotor

€2.400
Jaarlijkse kosten

Brandstofkosten berekenen

Brandstofkosten
€2.0 /liter
Brandstofverbruik
10.0 KM/L

De oplaadkosten van een Nissan ARIYA 63 kWh liggen onder de 20 euro voor een volledige laadcyclus (0-100%) bij thuisladen. Vergelijk dat met de kosten van tanken en u ziet wat u bespaart.

De getoonde gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De verstrekte informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie is geen onderdeel van de commerciële actie. De cijfers kunnen afwijken op basis van enkele factoren, waaronder: optionele uitrusting, de batterijstatus, klimaatbeheersing, onderhoud van het voertuig, rijstijl en andere niet-technische factoren (weersomstandigheden, gereden route, etc.). Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de calculator. ** Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om veilig te rijden met inachtname van de snelheidslimieten en verkeersregels.

Kies uw ARIYA

ARIYA bereikbaarder dan ooit

ARIYA Limited Edition

Maak kennis met de nieuwe ARIYA Limited Edition! Met een aantrekkelijke nettobijtelling van € 222 zullen zakelijke rijders deze speciale ARIYA Limited Edition weten te waarderen (op basis van een fiscale waarde van € 40.900 en het 36,97% IB-tarief). De 100% elektrische crossover van Nissan is hiermee bereikbaarder dan ooit.

1/2

ARIYA Engage

AFMETINGEN

Nissan ARIYA afmetingen

Met zijn forse gestalte en lounge-interieur voelt u zich de hele rit veilig en comfortabel in de Nissan ARIYA.

1/2 Afmetingen

A - Totale hoogte: 1.660 mm<br> B - Totale lengte: 4.595 mm<br> C - Totale breedte: 1.850 mm (zonder spiegels)

Nissan ARIYA vooraanzicht schuin

1/2 Inhoud bagageruimte

A - Tot max. 468 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.350 l met neergeklapte stoelen

Nissan ARIYA structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 790 mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1.103 mm

Nissan ARIYA achteraanzicht schuin

VEILIGHEID EN RIJTECHNOLOGIE

High-tech, weinig stress

Voel u veiliger. Rijassistentie-technologieën bieden u verschillende assistentieniveaus. Snelwegverkeer? Een krappe ruimte? Laat de Nissan ARIYA u een handje helpen. (3)

1/2 Nissan ARIYA ProPILOT Assist met Navi-Link

ARIYA biedt ProPILOT-technologieën, ontworpen om uw dag veiliger, eenvoudiger en comfortabeler te maken… zonder concessies op rijplezier. (4)

Nissan ARIYA ProPILOT Assist met Navi-link

1/2 Nissan ARIYA ProPILOT Park

Druk de ProPILOT-knop in en hou hem vast. Kijk nu toe hoe de Nissan ARIYA zichzelf handig in een parkeerplek manoeuvreert. (4)

Nissan ARIYA ProPILOT Park

1/2 Nissan ARIYA head-up display

Hou belangrijke informatie in uw blikveld. Bekijk de snelheid van het voertuig, navigatie en ProPILOT Assist status terwijl u uw ogen veilig op de weg kunt houden. (4)

Nissan Ariya Head-up Display

1/2 Maximale score EuroNCAP

EuroNCAP (European New Car Assessment Programme ) heeft de nieuwe Nissan ARIYA in de meest recente veiligheidstests bekroond met 5 sterren, de maximaal haalbare score die het onafhankelijke veiligheidsinstituut toebedeelt. De ARIYA heeft zijn hoge veiligheid te danken aan een doordachte voertuigconstructie en een scala aan actieve en passieve veiligheidssystemen.

Euro NCAP 5 star 2022

CONNECTIVITEIT

Blijf in contact door middel van spraak of aanraking

Communiceer op nieuwe manieren met uw Nissan ARIYA. Verbind draadloos en naadloos met uw wereld en haal het maximum uit elke rijervaring.

1/2 Geïntegreerde Alexa Auto

Met het geïntegreerde Alexa kunt u via spraak uw favoriete muziek afspelen, navigeren naar een restaurant of koffiebar en zelfs uw slimme woning bedienen. (6)

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NissanConnect Services App (5) (7)

Vind uw voertuig terug, zoek bestemmingen en meer met de Nissan ARIYA - en dit allemaal binnen handbereik.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed
Nissan Ariya accessories

ACCESSOIRES

Personaliseer de ARIYA naar uw eigen levensstijl

Haal het meeste uit het leven met uw Nissan ARIYA. Geef elke dag een speciaal tintje met deze slim ontworpen accessoires die speciaal op maat gemaakt zijn voor ARIYA. Bescherm uw ARIYA, vergroot zijn veelzijdigheid, en voeg de puntjes op de i toe om dit de perfecte match voor u te maken.

Nissan Ariya business

ARIYA VOOR UW BEDRIJF

Een stralende toekomst voor uw bedrijf

Dit is precies het soort stimulans waar uw bedrijf en uw medewerkers op zitten te wachten. De ARIYA biedt de spannende prestaties, de toereikende actieradius en een hoogwaardige functionaliteit - dit alles met nul uitstoot tijdens het rijden.

ARIYA CARE PAKKETTEN

ARIYA CARE-PAKKETTEN

Laat u ontzorgen met een van onze care-pakketten

Van voertuig- en batterijinspectie, jaarlijks onderhoud tot vervanging slijtageonderdelen: laat onze deskundige technici zich zorgdragen voor uw ARIYA. Kies voor nog meer gemoedsrust het verlengde garantiecontract dat het best past bij uw gebruik. Er is keuze uit verschillende looptijden.

Met een scala aan flexibele financieringsopties, kunt u voor een aantrekkelijker maandbedrag dan u wellicht denkt rijden in een nieuwe Nissan ARIYA.

Onze acties op de Nissan ARIYA

Veelgestelde vragen

arrow-icon