Elektrische prestaties

De Nissan ARIYA maakt rijden nog opwindender en comfortabeler dankzij baanbrekende technologie en een volledig nieuw EV-platform.

e-4ORCE

Vierwielaandrijving

5,7 s

0 - 100 km/u

Sport

Modus

Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

De unieke kracht voor betere grip, meer comfort en vertrouwen.

UNIEKE e-4ORCE VIERWIELAANDRIJVING

Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

Maak kennis met e-4ORCE: een uniek vierwielaandrijvingsysteem met twee elektromotoren die meer koppel, stabiliteit en wendbaarheid biedt op bijna elke ondergrond. Een hypermoderne aandrijflijn die het gevoel van maximale controle geeft, waardoor elke rit naar een hoger plan wordt getild. e-4ORCE heeft de mogelijkheid om 100% van het motorvermogen van de voor- naar de achterwielen te sturen, wat bijdraagt aan een nauwkeurige besturing en meer vertrouwen. Dit terwijl afzonderlijk wielkoppel vrijwel elke mate van onder- en overstuur tegengaat. Het systeem controleert ook de beweging van het voertuig als de remmen worden gactiveerd, wat resulteert in een soepele en stabiele rijervaring.

Elektrificerende voordelen

SOEPEL VERMOGEN

COMFORT VOOR IEDEREEN

BEHEERSING IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Er bestaat zoiets als 'leuk om in te rijden'. En dan is er nog de Nissan ARIYA.

OMARM DE KICK

Nissan ARIYA neemt een bocht op de snelweg

e-4ORCE biedt nagenoeg perfecte 50/50 gewichtsverdeling

Als u geweldige besturing wilt, dan hebt u balans nodig. Daarom is de Nissan ARIYA gebouwd met gelijkmatige gewichtsverdeling.

e-Pedal Step

Welkom in de aangename wereld van e-Pedal. Duw het pedaal in om te accelereren en lift het om te vertragen. Het is een prettige, vlottere en meer intuïtieve en ontspannen manier om te rijden. [1]

Nissan ARIYA rijdt op een bergweg

Kies de rijmodus die aansluit bij uw stemming, behoefte en de rijsituatie.

UITEENLOPENDE KARAKTERS

Nissan ARIYA vooraanzicht met focus op wielstanden in een bocht

Sport-, Eco- & Sneeuw-modus

De sensatie begint hier. Selecteer de Sport-modus en de ARIYA reageert sneller. Kies voor de Eco-modus of Sneeuw-modus - omdat de omgeving verandert - en de ARIYA past zich aan op de rijomstandigheden en uw behoeftes. 

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE PRESTATIEKENMERKEN VOOR DE NISSAN ARIYA?

WAT IS DE ACCELERATIE VAN DE NISSAN ARIYA?

WAT IS HET VERMOGEN VAN DE NISSAN ARIYA?

VOLGENDE
Bekijk de voordelen van elektrische auto's
Next photo
Nissan

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[2] De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen onderdeel uit van de actie. De cijfers kunnen variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals optionele uitrusting, toestand van de batterij, klimaatbeheersing, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, actuele route etc. Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de calculator. 

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een toeslag).