Elektrische prestaties

De Nissan ARIYA tilt opwinding naar een hoger plan met baanbrekende technologieën en een gloednieuw EV-platform.

e-4ORCE

Rijden

5,1s

0 - 100 km/u

Sport

Modus

Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

De kracht om besturing en comfort te vergroten

e-4ORCE VIERWIELAANGEDREVEN RIT

Nissan ARIYA vooraanzicht op besneeuwde snelweg

Dit is e-4ORCE: een vierwielaangedreven controlesystem met twee elektrische motoren die meer koppel, stabiliteit en wendbaarheid op praktisch elke ondergrond bieden. Maar het is het nieuwe bedieningsniveau waardoor uw rit echt naar een hoger plan wordt getild. e-4ORCE biedt u het volledige vertrouwen van vierwielaandrijving: de optie om 100% vermogen van de voorwielen te schakelen naar de achterwielen levert nauwkeurige besturing op terwijl onafhankelijke wielkoppelcontrole te veel of te weinig sturen corrigeert. Het systeem controleert ook de beweging van het voertuig als de remmen worden gebruikt, dit garandeert een soepele stabiele rit.

Elektrificerende voordelen

SOEPEL VERMOGEN

Versnel naar een nieuwe wereld met het vermogen van dubbele elektrische motoren. Soepel. Naadloos. Stil. Door de hoeveelheid koppel voor elk wiel af te wisselen kan de Nissan ARIYA evenwichtig reageren op veranderende situaties. Dat is adembenemend. Trap op het gaspedaal en voel 600 Nm koppel die u naar voren stuwt met zeer veel grip dankzij de e-4ORCE all wheel control.

COMFORT VOOR IEDEREEN

Dankzij de geavanceerde systemen van ARIYA voelt elektrisch rijden aan als soepeltjes glijden. Vanaf het moment dat u druk verkeer inrijdt tot uw eerste plotseling vertraging zult u merken dat ARIYA vlak en stabiel blijft. U zult ook merken dat het heel comfortabeler voelt. Welkom in een soepelere toekomst. Nu.

BEHEERSING IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Een aantal zaken kunnen het vertrouwen van de bestuurder doen groeien, namelijk de mogelijkheid om lastige weersomstandigheden te beheersen zoals natte, gladde of besneeuwde wegen. De geavanceerde e-4ORCE aandrijving en remtechnologieën monitoren en besturen elk wiel afzonderlijk, zodat de Nissan ARIYA vooruit komt met maximale grip. Extra voertuigstabiliteit geeft u een nieuw gevoel van controle. Weer doet niets met u.

Er bestaat zoiets als 'leuk om in te rijden'. En dan is er nog de Nissan ARIYA.

OMARM DE KICK

Nissan ARIYA neemt een bocht op de snelweg

e-4ORCE biedt nagenoeg perfecte 50/50 gewichtsverdeling

Als u geweldige besturing wilt, dan hebt u balans nodig. Daarom is de Nissan ARIYA gebouwd met gelijkmatige gewichtsverdeling.

e-Pedal

Schakel naar eenpedaalsbesturing met e-pedal. Duw het pedaal naar beneden om te accelereren en laat het omhoog komen om te vertragen. Het is heel leuk en biedt daarbij een soepele, intuïtieve en ontspannen manier van rijden. [1]

Nissan ARIYA rijdt op een bergweg

Kies de ARIYA rijmodus die bij uw stemming, de wegomstandigheden en behoeften aansluit.

Een modus voor elke missie

Nissan ARIYA vooraanzicht met focus op wielstanden in een bocht

Sport-, Eco- en Snow-modus

De opwinding begint hier. Selecteer de sportmodus en de respons wordt korter. Als uw omgeving verandert kies dan voor de Eco mode of Snow mode zodat ARIYA in harmonie presteert met de omstandigheden en uw stemming.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE PRESTATIEKENMERKEN VOOR DE NISSAN ARIYA?

De Nissan ARIYA heeft twee elektrische motoropties om uit te kiezen, enkel of dubbel, naast de twee verschillende batterijgroottes.

"Nissan ARIYA is uitgerust met een 63 kWh batterij of een 87 kWh batterij. De 87 kWh batterij is beschikbaar in enkele motor, e-4ORCE dual en e-4ORCE performance. Het e-4ORCE systeem met dubbele motor is een nieuwe technologie voor een Nissan SUV. Hij biedt een dynamische rijervaring waarin comfort en beheersing met directe acceleratie gecombineerd zijn."

WAT IS DE ACCELERATIE VAN DE NISSAN ARIYA?

Prestaties variëren per versie, maar het snelste Nissan ARIYA model gaat van 0-100 km/u in 5,1 seconde. [2]

"0-100 km/u accelaratie varieert van 7,6 seconde voor het 87 kWh voorwielaangedreven model tot 5,1 seconde voor het 87 kWh e-4ORCE dual motor vierwielaangedreven model."

WAT IS HET VERMOGEN VAN DE NISSAN ARIYA?

Het vermogen varieert per versie, maar de meest krachtige Nissan ARIYA biedt 394 PS (290 kW)

De 63 kWh enkele elektrische motor die de Nissan ARIYA bevat is beoordeeld met 217 pk (verbruik XXX kW/100 km) Er zijn drie extra variaties afhankelijk van de versie. De e-4ORCE Performance dual motor versie produceert 394 pk (verbruik kW/100 km).

VOLGENDE
Bekijk de voordelen van elektrische auto's
Next photo
Nissan

"[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl 

[2] De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen onderdeel uit van de actie. De cijfers kunnen variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals optionele uitrusting, toestand van de batterij, klimaatbeheersing, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, actuele route etc. Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de calculator. 

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

(tegen een toeslag)."