DIESEL OF ELEKTRISCH? U BEPAALT. EN MEER.

Nieuwe Nissan Interstar

Mis geen enkele update

Uw ideale zakenpartner is gearriveerd

Zeer zuinig, flexibel en betrouwbaar als altijd. Met de Nissan Interstar wordt zakendoen kinderspel.

1/2

placeholder

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Verkrijgbaar als 100% elektrische versie of met zuinige dieselmotor.

LEIDEND IN LAADCAPACITEIT


Maak zware taken tot licht werk dankzij een laadvermogen van 1,9 ton voor de dieselversie en 1,6 ton voor de elektrische Interstar.

VEILIGHEID ALS STANDAARD

U bent zeker van een veilige en comfortabele rit voor iedereen in de auto.

5 JAAR GARANTIE

Geniet van de gemoedsrust van een uitgebreide garantie.

EFFICIËNTIE

Voor lange ritten

De elektrische Interstar heeft een actieradius tot 460 km, terwijl efficiënte dieselversie tot maar liefst 1,5 liter per 100 km bespaart. De nieuwe Nissan Interstar haalt het maximale uit uw dagelijkse tank- of oplaadbeurt en helpt u zo om te besparen op uw gebruikskosten.

1/2

placeholder

AANGEPAST AAN UW BEDRIJF

Uw zaken, uw INTERSTAR.

U kunt kiezen uit een breed gamma aan carrosserieën, waar voor elk bedrijf wel een geschikte optie tussen zit. De Nissan Interstar combineert flexibiliteit met kracht en kan alles aan wat er tijdens de werkdag op zijn pad komt.

1/2

placeholder

RUIME LAADCAPACITEIT

Met een laadruimte van 10.8 tot 14.8 m³ heeft uw bedrijf altijd ruimte om te groeien. De Nissan Interstar heeft een lengte vanaf 3.255 mm tot maar liefst 3.855 mm. U vindt dus altijd wel een formaat dat u in staat stelt om alles wat u nodig heeft te transporteren. Met een laadvermogen tot 1.925 kg voor diesel en 1.625 kg voor EV schuwt de nieuwe Nissan Interstar zware taken niet.

DESIGN

Gestyled voor succes

De Nissan Interstar weet hoe je een goede eerste indruk maakt. Het nieuwe, moderne design legt de nadruk op kwaliteit, functionaliteit en eenvoud. Het is meteen herkenbaar voor uw bedrijf en betrouwbaar voor de bestuurder.

1/2

placeholder

OPVALLENDE GRILLE

De nieuwe grille springt meteen in het oog zodat u bij iedere opdracht een entree maakt.  De strakke LED-koplampen geven de voorzijde van de Nissan Interstar een nog stijlvollere uitstraling. De Interstar-badge is de finishing touch van dit hoogwaardige design.

COMFORT EN VEILIGHEID

Indrukwekkende standaard veiligheidsuitrusting

U kunt met een gerust hart in uw ruime cabine zitten. Want dankzij een geavanceerd “1-box”-remsysteem kunt u altijd krachtig afremmen, ongeacht hoe zwaar uw Interstar is beladen. U profiteert bovendien van 5 jaar fabrieksgarantie; de beste in zijn klasse. De nieuwe Nissan Interstar is bovendien door Euro beoordeeld met een gouden ster op het gebied van veiligheid.

1/2

placeholder

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.