NV400 Van

DE FULL-SIZE BEDRIJFSWAGEN VOOR ALLE BEHOEFTEN

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG IN 5 STAPPEN

Met de taxatie-module kunt u eenvoudig berekenen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Daarbij hebt u de keuze uit een offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. De Nissan-dealer helpt u daarna graag verder met uitzoeken van uw perfecte Nissan.

5 jaar / 160.000 km Nissan garantie

Elke auto in de bedrijfswagen gamma valt onder de buitengewone 5 jaar / 160.000 km Nissan LCV met 5 jaar fabrieksgarantie.*

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

VOOR HET BETERE WERK

GROOT, STOER EN STERK

Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan's bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bedrijfswagen.

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM

VERMOGEN IN KW (PK) / TPM
VERMOGEN IN KW (PK) / TPM Het door de motor gegenereerde vermogen in pk

Brandstofverbruik - gecombineerd

Brandstofverbruik - gecombineerd
Brandstofverbruik - gecombineerd Hoeveelheid brandstof die verbruikt wordt tijdens een gecombineerde cyclus

Uitstoot

Uitstoot
Uitstoot De door de motor gegenereerde CO2-uitstoot

BETROUWBAARHEID EN LAGE GEBRUIKSKOSTEN VAN NISSAN

MINDER SERVICE-INTERVALLEN, MEER TIJD OP DE WEG

De Nissan NV400 bedrijfswagen is goed voor uw portemonnee, door lage gebruikskosten. Er is een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km en er wordt gebruik gemaakt van verlengde service-intervallen. Met twee jaar of maximaal 40.000 km tussen olie- en filterverversingen, en de legendarische kwaliteitsnormen van Nissan, brengt uw Nissan NV400 bedrijfswagen zo veel mogelijk tijd op de weg door.

COMFORTABEL EN RUIM

RUST NA HARD WERKEN

De cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, met een uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte, en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand.

Nissan bedrijfswagens met 5 jaar fabrieksgarantie

NISSAN biedt nu een standaard pan-Europese fabrieksgarantie van 5 jaar op het gehele bedrijfswagen-assortiment*.

Dit is veel meer dan zo maar een garantie:

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar Nissan lakgarantie - dekt de carrosserieverf
  • 5 jaar garantie op originele Nissan-onderdelen en accessoires
  • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar Nissan garantie tegen corrosie van binnenuit voor NV400
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

*5 jaar/160.000 km (indien dit eerder is) Nissan fabrieksgarantie voor het bedrijfswagen-assortiment (met uitzondering van de e-NV200: 5 jaar/100.000 km Nissan fabrieksgarantie op EV-systeemonderdelen, 3 jaar/100.000 km voor de rest van het voertuig).
*Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit.
Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

ASSORTIMENT VAN NISSAN BEDRIJFSWAGENS

Maak kennis met Nissan’s uitgebreide assortiment van bedrijfswagens en vind de sterspeler die aansluit op uw zakelijke behoeften, inclusief 5 jaar garantie op alle modellen.

Blijf op de hoogte

Verneem via onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.