ALLE RUIMTE VOOR AVONTUREN. ALLEEN OF MET HET HELE GEZIN

De nieuwe Nissan X-Trail met e-POWER.

SCROLL EN ONTDEK

Vanaf € 50.390*

Nissan X-TRAIL - e-POWER - foto rijdend

AANDRIJVING

e-POWER: een unieke, elektrische ervaring. Zonder stekker

De e-POWER technologie van de Nissan X-Trail gaat verder dan een conventionele hybride. Nissan e-POWER is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten. De nieuwe X-Trail is ook verkrijgbaar als e-4ORCE AWD met nog meer vermogen, nog meer stabiliteit en controle en een maximum geremd trekgewicht van liefst 1.800 kg. Beide technologieën bieden het rijgenot van een elektrische auto zonder versnellingsbak.

De Nissan X-TRAIL op een bergweg

E-POWER

Waar u ook rijdt, zoek de spanning op

Met de directe en soepele acceleratie van e-POWER en de ongeëvenaarde controle van de e-4ORCE vierwielaandrijving rijdt u altijd en overal met veel gemak. Zelfs over glibberig en ongelijkmatig terrein. Tijd om samen met uw gezin op avontuur te gaan en uw grenzen te verleggen.

EXTERIEUR

Geen compromis tussen design en avontuur

Dankzij de strakke LED-koplampen en het imposante front valt u meteen op als u komt aanrijden. De looks van de Nissan X-Trail zijn net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

INTERIEUR & LAADCAPACITEIT

De vijf- tot zevenzitter met ruimte voor alles en iedereen

Genoeg plaats voor maximaal zeven personen en geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. Blijf verbonden dankzij USB-aansluitingen voor- en achterin en stem de laadruimte perfect af op elk avontuur dankzij een innovatief bagageruimtesysteem met 16 verschillende configuraties.

CONNECTIVITEIT

Naadloos verbonden met de wereld om u heen

De Nissan X-Trail heeft een nieuw, groter scherm van 12,3 inch met hoge resolutie dat u samen met de NissanConnect Services-app helpt om naar uw favoriete muziek te luisteren, apps te gebruiken, uw bestemming in te stellen en meer. (5)

1/2 NAVIGATIE INFORMATIE

Het 12,3 inch HD-touchscreen is uw toegang tot NissanConnect: intuïtieve navigatie, verbeterde kaarten, actuele verkeersinformatie en andere functies maken het makkelijk om uw weg te vinden. (5)

Nissan X-TRAIL

1/2 VERBONDEN MET UW NISSAN

Met de Amazon Alexa Assistant-stembesturing of de app op uw smartphone kunt u verbonden blijven met uw X-Trail. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bestemming doorsturen en meer. (6) (7)

Nissan X-TRAIL

1/2 VIRTUELE PERSOONLIJKE ASSISTENT IN DE AUTO

Dankzij de stembediening en de ingebouwde Alexa-functie kunt u bepaalde gesproken instructies geven. Zeg gewoon “Hallo Nissan” en vraag bijvoorbeeld naar een interessante locatie en meer. (5) (6) (7) (10)

Nissan X-TRAIL

VEILIGHEID & RIJASSISTENTIE

De ideale reisgenoot

Stelt u zich eens voor dat u bij elke rit een intelligente co-piloot aan uw zijde heeft. Die u op tijd waarschuwt, u helpt om te parkeren, ervoor zorgt dat u in uw rijbaan blijft en nog veel meer. Ontdek al onze Nissan-technologieën van dichterbij. (1)

1/2 TOT 35 INCH AAN INFOTAINMENT

Houd alles in de gaten op het 12,3 inch Digital Cockpit, volg de routebeschrijving op het al evenzo grote NissanConnect-scherm en ontvang meldingen direct in uw gezichtsveld op het ergonomische 10,8 inch head-up display. (2)(3)

Nissan X-TRAIL HUD interieur

1/2 PROPILOT ASSIST - BLIJF OP DE GOEDE WEG

ProPILOT Assist is voortaan gekoppeld aan het navigatiesysteem, zodat u uw rit kunt aanpassen volgens een aantal rijscenario’s. (4)

Nissan X-TRAIL Propilot rijdend foto

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkeren wordt kinderspel dankzij een 360 graden overzicht van het gebied rondom uw auto, de split screen close-ups van de voorkant, achterkant en stoeprand, en meldingen van bewegende objecten in uw nabijheid. (1)

Nissan X-TRAIL AVM

1/2 Maximale veiligheidsrating Euro NCAP

Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) heeft de nieuwe Nissan X-Trail in de meest recente veiligheidstests bekroond met 5 sterren, de maximaal haalbare score die het onafhankelijke veiligheidsinstituut toebedeelt. De nieuwe X-Trail heeft zijn uitstekende veiligheid te danken aan een doordachte voertuigconstructie en een scala aan actieve en passieve veiligheidssystemen.

Euro NCAP rating 2021
Nissan X-TRAIL

Car Configurator

Stel uw eigen Nissan X-Trail nu samen

Ontdek alle manieren waarop u de Nissan X-Trail kunt personaliseren.

Uitvoeringen gloednieuwe Nissan X-Trail

Vind de perfecte SUV voor uw gezin

Bekijk de technologieën van de Nissan X-Trail in detail en vind de uitvoering die precies bij u past.

1/2

Nissan X-TRAIL - PAckshot Tekna -

Ontdek welke versie het best bij u past

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.

1/2

Nissan X-TRAIL - LIFESTYLE

ACCESSOIRES

Omarm uw persoonlijke stijl

Alleen de originele accessoires van Nissan zijn precies op maat gemaakt om de originele onderdelen van uw Nissan X-Trail te kunnen vervangen en bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties.

1/2 Omkeerbare kofferbakbescherming

Zacht en stijlvol aan een kant, robuust en slijtagebestendig aan de andere zijde. Ideaal als u kwetsbare of juist vuile spullen wilt vervoeren.

Nissan X-TRAIL omkeerbare laadruimtebedekking

1/2 Luxe mattenset

Om uw auto te beschermen tegen modder en vuil en om de hoogwaardige uitstraling en het comfort te verbeteren.

Nissan X-TRAIL luxe mat

1/2 Kofferbakbeschermlijst

Ontworpen om uw auto te beschermen tegen krassen bij het in- en uitladen van bagage.

Nissan X-TRAIL kofferbakbeschermlijst

1/2 Spatlappen

Voorkomen dat uw Nissan een modderbad krijgt. Ze voegen een stijlvol accent toe en helpen om de zijkanten van uw auto te beschermen.

Nissan X-TRAIL spatlap

Unieke e-POWER aandrijflijn geeft doorslag

Nissan X-Trail is ANWB Trekauto van het Jaar 2023

Vele kanshebbers, zes finalisten, één overtuigende winnaar. De nieuwe Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE vierwielaandrijving is door ANWB KampeerKampioen uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2023. De jury spreekt vol lof over de unieke elektrische aandrijflijn, de wegligging en het comfort van de familie-SUV. "De bijzondere e-POWER aandrijftechniek is precies wat je zoekt als je moeiteloos met een caravan of trailer op stap wilt”, aldus de onafhankelijke experts. "De Nissan X-Trail doet alles met twee vingers in zijn neus.”

1/2

Nissan X-Trail Trekauto van het Jaar 2023

*Genoemde vanafprijs is exclusief € 1.500 klantkorting plus € 1.500 inruilpremie. Geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-Trail in de periode van 01/08/2023 tot en met 30/08/2023. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

[1] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[2] 12,3 inch HD-touchscreen is uitsluitend verkrijgbaar voor de N-Connecta en hogere uitvoeringen.

[3] De voorruitdisplay (head-up display, HUD) is een handige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent.

[4] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[5] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. 

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

[7] Klanten hebben een Amazon-account en wifi- of 4G-verbinding nodig om deze functie te gebruiken. 

[8] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[9] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[10] De ingebouwde Alexa-functie is beschikbaar in de talen FR,DE,ES,ES,IT,EN in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Ierland en Oostenrijk.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde uitrusting is mogelijk niet beschikbaar of is niet standaard beschikbaar of alleen als optie. (tegen een meerprijs)