Nissan X-TRAIL N-TEC 3/4 vooraanzicht

NISSAN X-TRAIL N-TEC

Meer design, meer technologie

Vanaf € 42.290

Stoerder dan stoer. De Nissan X-TRAIL N-TEC tilt technologie en comfort naar ongekende hoogten zodat u zich volledig op de weg kunt concentreren.

Nissan X-TRAIL N-TEC interieuraanzicht met bestuurder en ProPILOT

EERSTEKLAS FOCUS

ProPilot

Nissan ProPilot[[82]] is uw geheim om ontspannen achter het stuur te zitten. Simpele en effectieve technologie die u niet in de weg zit en iedere rit aangenamer maakt.

Meer informatie over Nissan Intelligent Mobility

Nissan X-TRAIL N-TEC aan het parkeren op straat

Intelligent Park Assist

Parkeren gaat nu een stuk makkelijker. Zet uw Nissan X-TRAIL gewoon in lijn met de parkeerplaats en het systeem parkeert uw auto[[82]].

Nissan X-TRAIL 3/4 vooraanzicht in een gebouw

Eersteklas stijl

Van zijn opvallende zwarte 18" lichtmetalen velgen tot de bijpassende zwarte dakrails, de Nissan X-TRAIL N-TEC zet de toon voor stijl.

Meer over het design van de Nissan X-TRAIL

EXTERIEURPERSONALISATIE

Zwarte 18" lichtmetalen velgen en bijpassende spiegelkappen, dakrails en een donkere chromen V-vormige grille … in de Nissan X-TRAIL N-TEC zult u nooit onopgemerkt voorbij rijden.

Nissan X-TRAIL N-TEC donkere chromen V-vormige grille
Nissan X-TRAIL N-TEC badge
Nissan X-TRAIL N-TEC zwarte spiegelkappen
Nissan X-TRAIL N-TEC interieuraanzicht van de bestuurderscabine

Eersteklas connectiviteit

NissanConnect zorgt ervoor dat u beter verbonden en geïnformeerd blijft en biedt volop entertainment. Er is geen betere manier om de weg op te gaan.

Meer over de connectiviteit van de Nissan X-TRAIL

Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

NISSAN N-TEC EDITION GAMMA

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 


De getoonde prijs is de 'Aanbevolen Consumentenprijs' dit zijn consumentenadviesprijzen incl. BPM/BTW, legeskosten, recyclagebijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Eventuele wijzigingen aan prijzen en uitrusting zijn voorbehouden aan Nissan Nederland. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk. 


*U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing.  Klik hier voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën.