[1] U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[2] 12,3 inch HD-touchscreen is uitsluitend verkrijgbaar voor de N-Connecta en hogere uitvoeringen.

[3] De voorruitdisplay (head-up display, HUD) is een handige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent.

[4] ProPILOT Assist is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[5] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. 

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

[7] Klanten hebben een Amazon/Google™-account en wifi- of 4G-verbinding nodig om deze functie te gebruiken. 

[8] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[9] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[10] De ingebouwde Alexa-functie is beschikbaar in de talen FR,DE,ES,ES,IT,EN in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Ierland en Oostenrijk.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde uitrusting is mogelijk niet beschikbaar of is niet standaard beschikbaar of alleen als optie. (tegen een meerprijs)