Assistentie- en veiligheidstechnologieën

Technologie waardoor elke rit slimmer en eenvoudiger wordt, en die u ondersteunt als u dat nodig heeft.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT Assist met Navi-Link

ProPILOT Assist met Navi-Link

Nissan QQ Propilote 2D illustratie

U rijdt nu zonder stress en met een extra paar ogen op de weg. ProPILOT Assist met Navi-Link helpt om de ingestelde afstand tot de voorligger aan te houden, om de auto centraal in de rijbaan te houden en maakt gebruik van de ingebouwde TomTom®-kaarten zodat het systeem kan anticiperen op veranderingen zoals bochten, knooppunten, uitritten en rotondes voor een vloeiende rit. Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden. (2)

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar botsingen niet kan voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Navi-Link biedt verkeersbordenherkenning, maar deze functie is wellicht niet in staat om alle verkeersborden in alle omstandigheden te detecteren en lezen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alle verkeersborden in de gaten te houden en de verkeersregels in acht te nemen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden. Raadpleeg voor meer informatie de gebruikershandleiding.

[3] De Head-Up Display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent

[4] Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs)

[5] Het systeem is niet in staat om kleine objecten lager dan of onder de bumper te detecteren. Het kan wellicht ook objecten dicht bij de bumper of op de grond over het hoofd zien.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).